Hirdetés

A WellHello és Péterfy Bori is fellép a Hajdúhéten

mti

2017.08.09. 16:32

A WellHello és Péterfy Bori is fellép a Hajdúhéten
Péterfy Bori

Debrecenieket is várnak. Lesz minden, ami Böszörmény!

Hirdetés

Helyi művészeti értékek, kikapcsolódás, közösségi élmények, látványos és szórakoztató koncertek. Talán így foglalhatjuk össze a 2017-es év Hajdúhetének (augusztus 17-20.) programkínálatát.

Minden, ami Böszörmény: mazsorettesek, táncosok, énekesek, hangszeresek. Akiket majd a színpadon lát a közönség, mindannyian Hajdúböszörményben hódolnak szenvedélyüknek és szerzik meg a sikerhez szükséges ismereteket, és persze nap mint nap gyakorolnak. Ennek eredményeit is láthatja a közönség a XXIV. Hajdúhéten.

Böszörményi alkotók kiállítása is megnyílik az eddigi hagyományoknak megfelelően. A slambucfőző versenyre évek óta sokan neveznek, a fiatalok is szívesen tanulják meg az étel elkészítésének fortélyait. Harmadik alkalommal csatlakozik a programokhoz a Táncoló hajdúk néptánc fesztivál is. Helyi zenei tehetségek közül Nágit és Balogh Somát is láthatja a közönség, az ifjú dobos Juhos Zsófival lép színpadra. Lesz nóta műsor, bábszínház és idén először gyermek megőrző is.

Esténként olyan fellépőket is láthat a közönség, mint Kovács Kati, ByeAlex és a Slepp, Animal Cannibals, WellHello, Margaret Island, Péterfy Bori & The Love Band, Szabó Balázs Bandája, Maszkura és a Tücsökraj. Augusztus 19-én pedig tűzijátékkal kedveskednek a Bocskai térre látogatóknak.

Részletes program itt!
A 4 napos bérletek 1500 Ft-os áron a Sillye Gábor Művelődési Központ gazdasági irodájában és a Tourinform Irodában kaphatók! Napijegyek csak a helyszínen 500 Ft-os áron vásárolhatók! A napijegyek árusítása minden nap 16:00 órától kezdődik, a napi karszalagok ellenőrzése 18:00 órától kezdődik! 18:00 órától a karszalag viselése kötelező! 18:00 óráig a Hajdúhét programjai ingyenesen látogathatóak. A belépés 6 éves korig szülői felügyelettel az esti programokra is ingyenes!

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés