Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kisújszállás élményekkel vár

| 2017. 07. 24. | 11:30:00
Retro és bográcsfesztivál is lesz Kunország közepén.
Kisújszállás élményekkel vár
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debrecenből indult, Kecskeméten és Budapesten keresztül jutott el Kisújszállásig. Kommunikációs szakember, aki évek óta a média, a rendezvényszervezés és a turizmus háromszögében dolgozik. Zámbori Péterrel, a kisújszállási Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk múltról és a Debrecentől mindössze 80 kilométerre található létesítmény szolgáltatásairól.

Hogyan került Kisújszállásra?
37 éves koromig a cívisvárosban laktam, éltem, dolgoztam, soha nem gondoltam volna, hogy szülővárosomon kívül más településen fogok élni, tevékenykedni. 2012-ben költöztem Kecskemétre, ahol egy önkormányzati tulajdonú sportlétesítményeket – többek között sportcsarnokot, fürdőt, strandot és szabadidő központot – üzemeltető cég vezetője lettem. 2015-ben következett Budapest, majd tavaly tavasztól a Kumánia Gyógyfürdő Kft.

Debrecenben a média világában, illetve a városi holding marketing igazgatójaként dolgozott. Hogyan tudja az itt megszerzett tapasztalatokat más városban felhasználni?
Debrecenben mindig pezseg az élet, olyan nagyszerű rendezvényekben működhettem közre, mint a főtér átadása, a virágkarneváli produkciók, a Debreceni Pulykanapok, vagy a Főnix Csarnokban megrendezett koncertek, világversenyek. Sokféle tapasztalatot szereztem, hiszen dolgoztam a helyi televízióknál, szerveztük Michael Flatley, az Iron Maiden, vagy a Deep Purple koncertjeit. A sport területén az atlétikai ifjúsági VB, a Tornász Világbajnokság, a vízilabda Volvo Kupa, a Futsal EB, vagy a Hőlégballon VB és EB szervezésében vettem részt. Természetesen jelenlegi munkámhoz már itt is szereztem tapasztalatokat, hiszen a Sportuszoda átadó ünnepségének szervezésében, vagy az Aquaticum és a Hotel Lycium marketing megjelenéseiben tevékenyen részt vettem. Emlékezetesek azok az összehangolt városmarketing kampányok, melyeket a város cégei közösen valósítottak meg a 2000-es évek elején.

És ne feledjük, hogy 2009-ben és 2010-ben a Rádió Max szervezésében újabb világsztárokkal dolgozott együtt!
Tóth Sanyival azóta is tart a barátság és a közös együttműködés, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy hatalmas Rádió Max retró diszkó lesz július 29-én Kisújszálláson. Ez egy kétnapos rendezvényünk záró eseménye lesz, idén először szervezzük meg a Kumánia Retró Fesztivált, mely csatlakozik az országos Strandok Éjszakájához is. Július 28-án, pénteken este Korda György és Balázs Klári indítja a fesztivált, majd a Kozmix és a Party Art’sok következik hajnalig. Szombaton a PaDöDő-vel kezdünk, majd Máté Péter slágereit játssza a Főnix zenekar – amely Máté Péter eredeti zenekara volt. A bulinak ezzel még nem lesz vége, hiszen Ed Philips and The Memphis Patrol igazi rock’n’ rollt varázsol a kisújszállási éjszakába, majd következik Tóth Sanyi, aki elhozza a Rádió Max korábbi slágereit. A buli természetesen éjszakai fürdőzéssel párosul.

Mit lehet tudni a helyszínről?
A Kumánia Gyógyfürdő egy igazi gyöngyszem, csodaszép helyszín, mely mindössze 80 km-re található Debrecentől, autóval a 4-es számú főúton, vagy vonattal is könnyen megközelíthető. Próbáltuk a jegyárakat úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a számítását, így egy egész napos belépő – mely magában foglalja a gyógyfürdő látogatását, valamint az esti koncerteket is - mindössze 3000 Ft-ba kerül. Aki mindkét napon keresztül velünk szeretne bulizni, annak 5000 forintért bérletet kínálunk. A fürdőnkhöz tartozik a Hotel Kumánia 3*superior besorolással, illetve egy kemping is, ahol faházakban, sátrakban, lakókocsikban is kedvezményesen meg lehet szállni. Úgy gondolom, hogy ezen a hétvégén egy tartalmas és szórakoztató fesztivált szervezünk, ahová nemcsak a fiatalokat, hanem az idősebb korosztályt is nagy szeretettel várjuk! A koncertek mellett gasztronómiai kalandokkal – például a híres kisújszállási birkapörkölttel –, kézművesek utcájával, a Magyar Posta vándorkiállításával is várjuk a kedves Vendégeket.

Milyen programokkal készülnek még az idei nyárra?
Augusztus 12-én szervezzük meg a Kumánia Bográcsfesztivált, illetve a Kunország Szépe választást is. A bográcsfesztiválon baráti társaságok, vállalkozások, közösségek főzhetnek együtt, míg a szépségversenyre fiatal hölgyek jelentkezését várjuk. Ezen a napon Pál Dénes lesz a sztárfellépőnk, a háziasszonyi teendőket pedig Demcsák Zsuzsa látja el. természetesen nem csak nyáron várjuk az érdeklődőket Kisújszállásra, hiszen az év minden napján biztosítjuk fürdőnk szolgáltatásait a gyógyszolgáltatásoktól kezdve, a masszázson és szaunán át, egészen a halpedikűrig. Rendezvényeinkről és szolgáltatásainkról a www.kumania.hu oldalon kaphatnak bővebb tájékoztatást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Klasszikus rangadót vív a DVSC: jön az Újpest Debrecenbe!
Klasszikus rangadót vív a DVSC: jön az Újpest Debrecenbe!
A Lokinak már nem szabad pontokat hullajtania.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Több fejlesztést is átadtak Magyarhomorogon
A település mintegy 53 millió forintot nyert.
KSH: nőtt a munkanélküliségi ráta
A munkakeresés átlagos időtartama 8,9 hónap volt.
Állásbörze és felnőttképzési expó: több száz munkahelyet kínálnak
Április 26-án zárásig mintegy 30 cég és képzőhely várja a Fórum –1. szintjén az érdeklődőket.
Környezeti szennyezés miatt javasolt óvintézkedést a hajdúnánási polgármester
Aggodalomra okot adó minták a városhoz tartozó Tedejen.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Örkényi Bátor Zétény hamar a saját lábára állt.
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.