Hirdetés

Földre vitte a rendőr a Leiningen utcai betörőket

police.hu

2017.01.07. 09:51

Földre vitte a rendőr a Leiningen utcai betörőket

Debreceni rosszfiúk akadtak horogra.

Hirdetés

Telefonon értesítették a rendőrséget január 6-án arról, hogy nem sokkal dél után egy Leiningen utcai ingatlanról két férfi értékeket tulajdonított el.

A közelben járőröző rendőrök a helyszínre mentek és a környéken észrevették a kapott személyleírásnek megfelelő két férfit, akik elmenekültek, amikor meglátták az egyenruhásokat. A rendőrök elfogták V. Tivadart és R. Jánost, akiket előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették a két férfit, majd előterjesztetést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a debreceni lakosok átmásztak a ház kerítésén, majd a melléképületek ajtaját kifeszítették és az udvaron összegyűjtöttek egy gázbojlert, valamint különböző fém tárgyakat azért, hogy azokat eltulajdonítsák. Eközben az egyik szomszéd megzavarta őket, így elmenekültek a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság Betörési Alosztálya a 38 és a 24 éves férfiak ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés