Hirdetés

Súlyos beteg debreceni kislánynak gyűjtenek

civishir.hu

2017.06.06. 09:48

Súlyos beteg debreceni kislánynak gyűjtenek

Lábfájással kezdődött. Édesanyja kér segítséget.

Hirdetés

Fanni 13 éves. ALL betegsége, sima lábfájdalommal kezdődött, görcsölt a lába, vizesedett a térde. A háziorvos elküldte vérvételre. 2016. október 26-án az eredmény rossz lett, másnap már a klinikán voltunk. Csontvelőből mintavétel történt, majd kiderült a diagnózis: leukémia. 2016. október 27-én elkezdték a kezelést. Nagyon nehezen viselte, sokat hányt, nagyon lefogyott. 

2017. május: Nagyon sok kezelésen vagyunk túl, jelenleg is orrszondán táplálják. Többet vagyunk kórházban, mint otthon. Gyermekem egyre nehezebben viseli a kemoterápiákat és azokkal járó mellékhatásokat. További kezelések következnek, segítségre van szükségünk, hogy gyermekemnek biztosítani tudjak mindent a gyógyulásához.

Egyedül nevelem a gyermekemet, dolgozni nem tudok menni, mert minden percben vele kell lenni. Táppénzen vagyok. Volt férjemtől semmiféle anyagi és erkölcsi támogatást vagy segítséget nem kapok. A lakáshitel törlesztése és a megélhetés, a gyerekkel kapcsolatos kiadások, a betegsége miatt nagyon nehéz.

Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk.

(Fanni édesanyjának levele)

Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítják.

Szeretne segíteni?

  • OTP-s online adományozás ITT
  • Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001 Erste Bank, Közlemény: Fanni 696
  • PayPal támogatás ITT
beteg gyerekleukémia

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés