Ő a Nemzet Szépe!

2017.06.18. 11:43

Ő a Nemzet Szépe!
Kis Gabriella (középen) és a két udvarhölgye

Itt a külső és a belső egyaránt érték.

Hirdetés

Kis Gabriellát választották a 2017-es Nemzet Szépe győztesének szombaton a gödöllői királyi kastélyban. A 21 éves ápolónő nyereménye másik mások mellett 1 millió forint készpénz és egy autó.

A több száz jelentkező közül 12 lány jutott be Nemzet Szépe felkészítő táborába, s 10 versenyző mutathatta meg magát szombaton a zsűri előtt. Az eseményen a külső és a belső is érték, fontos volt a lányok természetessége, így

tetoválással, plasztikai műtét után és testékszerrel sem lehetett indulni.

A Nemzet Szépe győztese Kis Gabriella lett. A 21 éves szépségkirálynő Vajdaságban, Zentán született, jelenleg Szegeden dolgozik ápolónőként a sebészeti klinikán.  A nyertes kiemelkedő díjazásban is részesült: 1 millió forint készpénzt, egy Fiat 500-as gépjárművet, egy hetes marokkói utazást, illetve modellszerződést is kapott.

"Szépségkirálynőként azt az üzenetet szeretném terjeszteni, hogy nekünk magyar nemzetként össze kell tartanunk. Attól függetlenül, hogy egy határ választ el bennünket, ez a legfontosabb"

- mondta Kis Gabriella.

Második udvarhölgynek a 26 éves szadai Antal Éduát, első udvarhölgynek a 21 éves tiszaújvárosi Biba Kittit választotta a zsűri. A közönségdíjas a 22 éves szolnoki Hegedűs Nikolett lett.

A magyar győztes 2018-ban mutatkozhat be a Miss Nation’s ­Beauty világversenyen. Az elkövetkezendő időszakban a nemzetünket képviselő királynőnek feladata lesz, hogy hírül vigye Magyarország turisztikai- és természeti értékeinek, gasztronómiájának, hagyományainak, történelmének és nemzeti specialitásainak ismeretét is. 

 

szépségkirálynő

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés