Hirdetés

Üzent Mata Ricsi a Roncsbárba érkezőknek

civishir.hu

2017.05.16. 16:25

Üzent Mata Ricsi a Roncsbárba érkezőknek

A tehetségkutató új mezőnye alakulóban. X-Faktor válogatás!

Hirdetés

A debreceni belvárosban énekelheted be magad a siker előszobájába május 17-én! Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el a Roncsbárba! Viszont, ha a színpad nem a te tereped, de egy barátod, a párod, a testvéred, vagy bárki a környezetedből szeret énekelni, ne habozz! Nevezd be őt! Hozz magaddal zenei alapokat​ pendrive-on vagy CD-n, amikre énekelni fogsz, vagy akusztikus hangszered, hogy kísérni tudd magad.

Ha zenekaroddal neveznél, hozzatok magatokkal valamilyen bemutatkozó anyagot!

Fellép: Mata Ricsi

Hogyan emlékszel a saját előválogatódra?
Az előválogatón legelőször Labrinth-tól énekeltem a Jealous-t. Nagyon izgultam, még a szöveget is elrontottam, de ennek ellenére szerencsére visszahívtak.
Néhány másodperc alatt nagyon kevés dolog derülhet ki egy előadóról, vagy éppen elég? Például mi?
A meghallgatáson szerintem kiderül, milyen az előadó. Az ember ilyenkor feszült, és izgul, de ha figyelünk, jól teljesíthetünk. Gyakorolni kell a szöveget, és akkor nem lesz probléma.
Az elmúlt évek X-Faktor-döntőseit nézve elmondhatjuk, hogy a közönség a stílust szereti, a különbözőséget, az egyéniséget. Ennek tükrében akár másodlagos is lehet a hangi adottság?
A műsorban a hang az egyik legfontosabb szerintem, de szórakoztatni is kell tudni a közönséget, mert úgyis úgy lesz, ahogy a közönségnek tetszik.
Milyen – akár technikai – jó tanáccsal tudod ellátni a debreceni indulókat?
Ne foglalkozzanak semmivel, határozzák el, hogy el akarnak jönni, és ha megvan, akkor adjanak bele apait-anyait, hozzák ki magukból a maximumot. Koncentráljanak, és ne rontsák el a szöveget, mint én. Én is sokat gyakorolok, hogy minél felkészültebb legyek.

További információk: xfaktor.hu 
Érdeklődni:+36 30-364-3500

X-Faktor meghallgatás
Roncsbár, Csapó utca 27.
Május 17., 19 óra

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés