Hirdetés

Munkába álltak a pólósok!

2016.08.01. 15:57

Munkába álltak a pólósok!
Fotó: Nagy Anita - dvse.hu (A képről hiányzik Fekete Gergő, Tommaso Busilacchi, és Sergi Mora Belmonte, akik később csatlakoznak a kerethez)

A debreceni csapat meghatározó váza egyben maradt.

Hirdetés

Az edzőváltáson átesett debrecen vízilabdacsapat augusztus 1-jén korábbi játékosa, Komlósi Péter, illetve Kis István irányításával megkezdte a felkészülést a 2016/2017-es versenysorozatokra. A harmincnyolcadik születésnapját a napokban ünneplő szentesi szakember másodedzője a korosztályos válogatott tréner lesz, aki szeptember közepén, a hollandiai Alphenben megrendezésre kerülő 1997-es kontinensbajnokság után csatlakozik a gárdához.

A 2015/2016-os küzdelemsorozatot a kilencedik helyen záró piros-fehérektől mindössze öten távoztak (Babay Árpád – Vasas, Halek Márton – Miskolc, Hoppál Gergely – Tatabánya, Kincses Attila – Miskolc, Pataki Gergely – Kaposvár), vagyis a DVSE keretének meghatározó váza egyben maradt. A csapatkapitány Kállay Márk, a válogatott kapus Lévai Márton, az ifjú Katona Gábor, Kuncz Tamás, Müller Máté, a spanyol Sergi Mora Belmonte, Süveges Máté, Szőke Szabolcs, és a saját nevelésű fiatalok, Fekete Gergő, Kaszanyi Roland és Smitula Gergő az új idényre is a cívisvárosiakhoz kötelezték el magukat. Hozzájuk érkezett négy pólós. A balkezes Somlai Tamás Miskolcról, a szintén fiatal Tóth Péter pedig Pécsről tért vissza a hajdúsági fővárosba, valamint két külföldi válogatott játékost is igazoltak a debreceniek. A 22 esztendős olasz junior világbajnok center, Tommaso Busilacchi a Como csapatából érkezik, a 23 éves szlovák válogatott Lukas Durik pedig Spanyolországból teszi át a székhelyét a cívisvárosba.

dvse

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés