Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lassú a beléptetés, de könyörgünk, mitől?

| 2014. 08. 13. | 14:12:09
A debreceni stadion marketingigazgatója ígérete szerint többet nem fordul elő a szombati eset.
Lassú a beléptetés, de könyörgünk, mitől?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem elég, hogy bántóan kevesen voltak a szombati DVSC-Felcsút labdarúgó mérkőzésen, a szurkolók egy része már a belépésnél elakadt. A jegyvásárlás és a hozzá kapcsolódó kötelező regisztráció miatt sokan lemaradtak a meccs kezdetéről, de olyan is volt, aki csak a második félidőre jutott be. Nem jó reklám ez a Nagyerdei Stadionnak, tudja ezt a stadion szíve is, az üzemeltetésért felelős MSE Kft. marketingigazgatója, Krecz Tibor is. A szakember viszont optimista az MLSZ által bevezetni kívánt szurkolói kártya ügyében; szerinte a debreceni stadionkártya kiváltja majd azt.

Cívishír: Több szurkoló jelezte szerkesztőségünk felé, hogy közel egyórás várakozás után tudtak belépőjegyhez jutni a szombati DVSC-Felcsút mérkőzésen; sokan így lemaradtak az első félidőről, de voltak olyanok, akik emiatt be sem mentek a stadionba. Mi okozta a fennakadást?
Krecz Tibor: Az első mondanivalóm: bocsánatot kérek a fennakadásért. A jegyvásárlás alkalmával meg kell adni a vásárló nevét, születési helyét és idejét – ez időbe kerül. Az internetes vagy a pénztáraknál történő elővásárlás kényelmesebb, mint sorba állni.

Cívishír: Hány pénztár van a stadionban? Hány volt nyitva a mérkőzés idején?
Krecz Tibor: Összesen hat  pénztárunk van, ebből öt volt nyitva a hazai szurkolók számára, egy a vendégszurkolók számára

Cívishír: Mit kívánnak tenni, hogy hasonló esetek ne forduljanak elő?
Krecz Tibor: Adott esetben kezdeményezem, hogy a helyszínen ne kelljen adatokat rögzíteni. A napokban átfésüljük az adatfeldolgozó rendszert, mindenen lehet még srófolni, ezt is gyorsítjuk még. Megkezdjük a stadionkártyák forgalmazását azon szurkolók számára, akik nem bérletesek – a kártya kiváltása után egy érintés kérdése az egész vásárlás és belépés. Itt sorolom még, hogy az okostelefonnal rendelkezők mobilnet-en vásárolhatnak, a telefon képernyőjén megjelenő és belépésre jogosító kódot pedig elég rátenniük a beléptető kapu érzékelőjére.

Cívishír: Egyre többet hallani az MLSZ által bevezetni kíván szurkolói kártyáról. Mi a Nagyerdei Stadiont üzemeltető MSE kft. álláspontja az ügyben? Hogyan érinti ez a debreceni stadionban már bevezetett stadionkártyát?
Krecz Tibor: A napokban vesszük át a részleteket az MLSZ munkatársaival. A stadionkártya jó megoldás, az a célunk, hogy ez az MLSZ oldaláról is egyértelmű legyen. Az első lépéseik biztatóak.

Cívishír:Látnak-e összefüggést a szurkolókat egyre nagyobb adminisztrációval terhelő intézkedések és a csökkenő nézőszám között?
Krecz Tibor: Sóhajtok. Adminisztratív, rendezési, futballszakmai okok miatt nem növekszik a nézőszám. A rendezési hibák kiküszöbölésében személyes felelősségem is van. A szombat esti eset nem fordul elő többet. Ritkaság, ha a sportág irányítói egyszerre és higgadtan elemzik a körülményeket. Bőven akad hely, ahol nincsenek meg a minőségi szolgáltatás feltételei. Azután már vannak nívós stadionok, ahol még bejáratós az infrastruktúra, de már markánsan megfogalmazódik a közönségigény: legyen minőségi teljesítmény! Debrecen ismét piacalakító helyzetben van. Példaértékű a stadionkártyánk – ahogy jeleztem, ezt várhatóan rövid időn belül feldolgozza az MLSZ stábja is  -, a Loki pedig egyedüliként a hazai csapatok közül  a kontinentális színpadért harcol. Falat kenyérre van szükség még úgy, mint nekünk a sikerre…

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Magyar Péter után Bayer Zsolt is utcára hív
Magyar Péter után Bayer Zsolt is utcára hív
Eljött az idő, hogy erőt mutassanak „a normális emberek” – mondta.
Hirdetés
Hirdetés
Emberhátrányban kapott ki a Debrecen Felcsúton
Emberhátrányban kapott ki a Debrecen Felcsúton
A Puskás Akadémia hamar gólt szerzett; a Lokinak a kiállítás után esélye sem volt a győzelemre.
Gazdaság
Adóbevallás: pár nap múlva lejár a határidő
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Három réteget hozna helyzetbe a Civil Fórum Debrecen
Másként képzelik el a lakásprogramot.
Orbán Viktor Debrecent hozta fel példaként
Amikor pénzről van szó és gazdaságról van szó, akkor a valóság inkább az együttműködés felé mutat - jegyezte meg a kormányfő.
Ki tartja majd rendben a debreceni uszodákat?
Keresik a megfelelő vállalkozót.
Támogatott tartalom
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.
Síncserére készül a DKV
Síncserére készül a DKV
Nyílt beszerzési eljárás.
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára.
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát