Hirdetés

Koreába repít a debreceni Apollo

facebook.com

2017.10.27. 14:59

Koreába repít a debreceni Apollo
Fotó: A tavalyi fesztivál is sikeres volt az Apollóban (koreaindebrecen.blog.hu)

Az esemény tizedik évforulóját különleges filmekkel ünneplik.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.10.27. 18:00

  • Helyszín

    4025 Debrecen, Miklós utca 1.

A Koreai Kulturális Központ október 25- 29. között immár 10. alkalommal rendezi meg nagysikerű filmfesztiválját több helyszínen, köztük Debrecenben is. Városunkban 27-28-án lesznek a vetítések.

A különleges évfordulót rendkívül erős filmekkel sikerül megünnepelni, a fesztivál szlogenje pedig minden koreai film és sorozat rajongónak ismerős, de megértése és befogadása a kíváncsi új látogatók számára sem okoz nehézséget.

A Daebak! ugyanis nem jelent mást, mint „tyűha!”, „ez igen!” „fantasztikus!” – vagyis elismerése egy rendkívül jó, már-már hihetetlen eseménynek. A Koreai Kulturális Központ munkatársai is ezzel a felkiáltással álltak a 10. év jelentőségének felfedezése előtt, hiszen ez az egy évtized megerősítette őket missziójuk életrevalóságában. A magyar nézők, olvasók, látogatók bizony kíváncsian várják minden évben az újabb és újabb, magyar nyelven tálalt koreai kulturális gyöngyszemeket.

A fesztivál 2017. október 25. és 29. között több helyszínen kínál kísérőprogramokat, az összesen 26 bemutatásra kerülő film mellett. Debrecenben 2 napon át vetítik a koreai filmgyártás remekei, de Budapest, Pécs és Szeged is várja látogatóit, kulturális kísérőprogramokkal, a megszokott kimagasló körülmények között.

A 10. Koreai Filmfesztivál teljes programja, valamint a filmek bemutatkozó videói elérhetők a www.koreaifilm.hu oldalon, az oldalon a mozik programjára kattintva pedig a jegyfoglalás vagy vásárlás is azonnal megejthető. A jegyek ára az előző évekhez képest nem változott: 500 forint. Egyes filmvetítéseken és eseményeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, így érdemes mind a filmfesztivál, mind a Koreai Kulturális Központ weboldalát figyelemmel kísérni.
DebrecenfilmfesztiválApollo mozi

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés