Hirdetés

Késelés és tömegverekedés a Fradi-Loki szünetében

24.hu

2017.11.05. 14:10

Késelés és tömegverekedés a Fradi-Loki szünetében
A meccs hangulatára nem lehetett panasz (Fotó: MTI)

Visszatértek az ultrák a stadionba.

Hirdetés

A szombati Ferencváros-DVSC mérkőzés szünetében súlyos incidens történt a Groupama Arénában. A 24.hu információi szerint fradisták verekedtek fradistákkal..  

A B-szektor alatti részen, a büfék előtt, több, mint két tucat Fradi szurkoló megtámadta két, szintén fradista társát. A két megtámadott szurkoló közül az egyik koponyasérüléseket szenvedett, súlyosan megsérült a szeme, jelenleg kórházban van.

A biztonsági szolgálat sietett a segítségükre, kimenekítették őket a fekete ruhát, csuklyát és maszkot viselő ultrák karmai közül.

Az Index szerint a balhé során az egyik ultra késsel támadt egy másik Fradi-drukkerre, és meg is sebesítette. 

A rendőrség azonnal megkezdte az ügy kivizsgálását. A nyomozást és az elkövetők beazonosítását segítheti, hogy a terület, ahogy az egész stadion minden centimétere kamerák által figyelt.

Az FTC sajtóosztályát, a következőket reagálta az ügyre: 

Az FTC, a rendőrséggel együttműködve mindent megtesz az ügy tisztázása érdekében. Az eljárás befejezésééig felfüggeszti az összes érintett szurkoló kártyáját. Nagyon sajnáljuk, ami történt. Az elmúlt három évben, amióta átadtuk a stadiont, ilyen még nem fordult elő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságot az eset kapcsán közölte: 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szombat délután – 4 óra 20 perc körül –  a mérkőzés szünetében tört ki verekedés eddig tisztázatlan okból. A dulakodásban az elsődleges információk szerint hárman sérültek meg: egy ember könnyebben, ketten viszont súlyosanAz eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja – fűzték hozzá.
labdarúgásfradikéselés

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés