Hirdetés

Herczeg Lokija legyőzte Kondás csapatát

dvsc.hu

2017.07.01. 21:28

Herczeg Lokija legyőzte Kondás csapatát
Fotó: dvsc.hu

A debreceniek simán nyertek.

Hirdetés

A Kisvárda elleni felkészülési meccset is megnyerte a DVSC. A debreceniek 3-0-ra győzték le a másodosztályban szereplő ellenfelet.

A dvsc. hu beszámolója egy kapufával nyitott a Kisvárda, utána azonban a Loki megszerezte a vezetést! Jovanovic jobb oldali beadása után Könyves Norbert fejelt a hálóba, mindez a 3. percben történt.

A 30. percben már kettővel vezetett a Loki: Sós Bence próbálkozását még védte a kapus, a kipattanót azonban Jovanovics a hálóba fejelte. 

A második félidő hajrájában jött az újabb debreceni gól: Nagy Zoltán passzából Miha Vidmar középről, 16 méterről a léc alá lőtt, kialakítva ezzel a 3-0-s végeredményt.

DVSC – Kisvárda 3-0 (2-0) 
Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy N. 
DVSC I. félidő: Nagy S. - Kuti, Kinyik, Mészáros, Barna – Jovanovic, Filip, Tőzsér, Sós – Holman, Könyves (Takács T. 37.). DVSC II. félidő: Novota – Nagy Z., Szilvási, Szatmári, Völgyi (Tisza 80.)- Varga K., Csősz, Szekulics, Bíró P., Ferenczi - Takács T. (Vidmar 69.) 
Kisvárda I. félidő: Molnár T. – Vezsdel, Rjasko, Vermes, Fodor – Hei, Lucas, Oltean, Cseri – Gosztonyi, Horváth Z. II. félidő: Cserepka – Zsenya, Baldinkov, Papucsek, Vári – Toma, Oláh G., Izing, Pál Sz. – Délczeg, Lukács 
Gól: 1-0 Könyves (3.), 2-0 Jovanovic (30.), 3-0 Vidmar (85.)

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés