Hirdetés

A nagy lenyúlás: 200 millióval többet tett zsebre egy ügynök, mint a Loki

csakfoci.hu

2017.04.10. 12:07

A nagy lenyúlás: 200 millióval többet tett zsebre egy ügynök, mint a Loki
Balogh Norbert

A Palermo elnöke azzal "etette" a debrecenieket, hogy Balogh fizetését is beleszámolta.

Hirdetés

Egészen érdekes részletek derültek ki Balogh Norbert – és más Palermo-játékosok – átigazolása kapcsán - írja a csakfoci.hu a forzapalermo.it cikke alapján.

A Palermo 2016-os büdzséjének adatai szerint ebben az évben igen magas összeget, 7,66 millió eurót fizetett ki a klub különböző közvetítőknek, ügynököknek, illetve úgynevezett „piaci operátoroknak". Ennek tulajdonítható az ominózus félreértés: a korábbi klubelnök, Zamparini azt hangoztatta, hogy Baloghra 5 millió eurót áldozott, a DVSC azonban nyilvánosságra hozta, hogy a játékost  2,2 millióért (kb. 683 millió forint) értékesítette.

Akkor az "hintették el", hogy Zamparini Balogh fizetését is beleszámolta az 5 millió euróba, azaz Balogh a 4 év hathónapos időszak alatt 2,8 millió eurót kereshet új klubjában.

Ez azonban csak egy nagy átverés lehetett,

a mostani olasz cikk szerint ugyanis Zamparini 2,8 millió eurót (kb. 869 millió forint) adott egy délszláv ügynöknek, bizonyos Zoran Lemicnek, amiért segített az üzlet létrehozásában - így jön ki az 5 milliós ár. A közvetítő tehát több pénzt kapott a transzferért, mint a Debrecen, amely értékesítette Baloghot. Lemic egyébként összesen 4,14 millió eurót „zsebelt be” a Palermótól 2016-ban, és a legnagyobb dobása egyértelműen a Balogh-biznisz volt - írja a csakfoci.hu.

Balogh NorbertPalermo

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés