Hirdetés

Négy lokista három válogatottban készül

dvsckezilabda.hu

2016.11.23. 15:55

Négy lokista három válogatottban készül
Jezsikava is a nemzeti csapatánál edz (Fotó: mti)

A debreceni csapat szabadságot kapott, de nem mindenki pihenhet.

Hirdetés

A Siófok elleni mérkőzés után hosszú szünet következik a női kézilabda NB I-ben, a DVSC legközelebb december 30-án lép pályára a Vác otthonában. A Loki keretének tagjai egy hét szabadságot kaptak, legközelebb november 28-án, hétfőn vezényel edzést Tone Tiselj - írja a dvsckezilabda.hu.

Négyen azonban ezen a héten sem pihenhetnek, hiszen hazájuk nemzeti válogatottjával készülnek. Kelemen Éva hétfőn este csatlakozott a december 4-én kezdődő svédországi Európa-bajnokágra készülő magyar válogatott keretéhez, amely héten Debrecenben gyakorol.

Ugyancsak a kontinenstornára utazik majd a montenegrói válogatott, jelen állás szerint Jelena Deszpotoviccsal és Bobana Klikovaccal a soraiban. A fehérorosz nemzeti csapat nem lesz ott az Eb-n, a beloruszok már a 2017-es, németországi világbajnokság első kvalifikációs körérére hangol. Karina Jazsikava és társai hazai környezetben készülnek a december 2 és 4. között Minszkben megrendezendő négycsapatos tornára, amelyen Koszovó, Svájc és Törökország lesz a fehéroroszok ellenfele. A kvartettből az első két helyezett kerül be a vb-selejtező play off körébe.

DVSCkézilabdaválogatott

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés