Hirdetés

Debreceni áldozatok a hirtelen halálban

Cívishír

2016.12.21. 20:29

Debreceni áldozatok a hirtelen halálban
Fotó: Cívishír

Megint az idegeinkkel játszottak a fiúk.

Hirdetés

Nincs jó passzban a Debreceni HK, és akkor még finoman fogalmaztunk. Elbukott MOL Liga-találkozók után, szerdán este a Magyar Kupában is kikapott a hajdúsági csapat, melynek a legyőzője a Ferencváros volt. A bajnokon rendre a debreceniek kerekedtek felül, most azonban más forgatókönyvet írtak az égiek.

A második harmad derekára padlóra küldték a zöld-fehér vendégek az igencsak enervált DHK-t. Jason Morgan edző null-háromnál kért időt, és az F betűs szóval illette hangosan és sűrűn a formán kívül hokizó játékosait. Ettől megemberelték magukat a legények, akik a harmadik harmad elejére kiegyenlítettek, majd 4-3-as előnyre is szert tettek. Itt azonban megtört a lendület, a ferencvárosiak egy újabb védelmi hiba után egalizáltak, hosszabbításra mentve a meccset.

A három-három elleni ötperces ráadásból alig 19 másodperc telt el, amikor a vendégek megint betaláltak, és ezzel megnyerték a kupacsatát.

A debreceniek négy győztes meccs után először kaptak ki a Magyar Kupa selejtezőjében, pedig győzelem esetén elérhető közelségbe került volna a Final Four.

Magyar Kupa selejtező:
Debreceni HK-Ferencváros 4-5 (0-1, 2-2, 2-1, 0-1)
Jegyzőkönyv itt!

Az állás: 1. DVTK Jegesmedvék 13 pont, 2. Debrecen 12, 3. UTE 10, 4. MAC Budapest 9, 5. Ferencváros 7, 6. Dunaújvárosi Acélbikák 6, 7. Hokiklub Budapest 3, 8. Fehérvár AV19 0 

A hét fordulóból álló körmérkőzéses szakaszt követően az első négy helyezett jut a január 25-i elődöntőbe.

Galéria

jégkoronghoki

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés