Ezt ajánljuk keddre: konfitált malaccsászár szalvétagombóccal, almás lilakáposztával

2016.08.16. 10:36

Ezt ajánljuk keddre: konfitált malaccsászár szalvétagombóccal, almás lilakáposztával

Konfitáljunk bátran! Az eljárás manapság reneszánszát éli.

Hirdetés



1 kg sertéstarját vágjunk nagyobb darabokra, majd miután kevés sertészsíron megpirítottuk, felöntjük 0,5L fehérborral. Fűszerezzük, sóval, őrölt borssal, kakukkfűvel és 10percig pároljuk. Hozzáadunk 0,5kg sertés zsírt, és így abáljuk 3órán keresztül. Ha kihűlt, a húst szálaira szedjük, befőttes üvegbe rakjuk, felöntjük a zsírjával, majd lezárjuk az üveget. Az így elkészített húst hűtve sokáig eltarthatjuk. Pirítóssal, újhagymával minden étkezésre ajánljuk.

Dominus Étterem
300 fős nemzetközi konyhás a' la carte étterem, az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal.
Hotel Divinus*****, Debrecen, Nagyerdei krt. 1.
Telefon: 52/510-900
Nyitva tartás: hétfőtől- vasárnapig: 7 órától 23 óráig.
hotel divinusdominus étterem

Hirdetés



Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés