Hirdetés

Zsúfoltságig telik a Nagyerdei Víztorony

facebook.com

2018.04.10. 09:10

Zsúfoltságig telik a Nagyerdei Víztorony
Fotó: Víztorony (facebook.com)

A debreceniek újra elmélkednek.

Hirdetés

  • Időpont

    2018.04.10. 18:00

  • Helyszín

    Nagyerdei Víztorony (4032 Debrecen, Pallagi út 7.)

Hogyan értelmezhető a spiritualitás napjainkban? Ezt a témát járják körül április 10-én Debrecenben, a Nagyerdei Víztoronyban.

"Elhatárolódunk tőle vagy túlmisztifikáljuk, pedig a spiritualitás természetes velejárója az emberi létnek és fejlődésnek. Nélküle hiányzik egy elem az élet teljes megéléséből. Spirituális élményeket tapasztalhatunk meg például a meditáció, az őseink emlékének fenntartása, az élet értelméről alkotott hitünk vagy akár álmaink által is. A közös pont ami ezeket összeköti, az a kapcsolódás. A valós, élő kapcsolat kialakítása nem csak önmagunkkal, de a környezetünkkel és az azon túlmutató létezéssel is. Ezt a kapcsolódást számtalan tényező nehezítheti és segítheti több szinten is személyünk egységén belül. De mik ezek a szintek? Mit tehetünk azért, hogy megélhessük az egységet? Összefügg-e az egyéni fejlődés az emberiség haladásával? Ezekre a nehezen megragadható kérdésekre kaphattok válaszokat - egy olyan keretet, amely segít elhelyezni, kezelni, és integrálni hétköznapjainkban a spirituális törekvéseinket." - olvasható a Facebook-esemény alatt.
 

Az ötödik pszicho-kávéház eseményre már minden jegy elkelt, zsúfolásig tele lesz a H2O Galéria a pszichológia iránt érdeklődőkkel. Az est előadója Orosz Róbert pszichológus, egyetemi oktató.

Az állandó kerekasztal tagjai:
Dr. Csörsz Ilona klinikai szakpszichológus,
Dr. Holló Gábor biológus,
Dr. Oláh Szabolcs irodalmár és kommunikációs szakember, illetve
Dr. Szemán-Nagy Anita klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés