Debrecenből dobbantás nélkül elérhető a Vörös-tenger luxusa

2017.05.18. 16:05

Debrecenből dobbantás nélkül elérhető a Vörös-tenger luxusa
Hurghada, a Vörös-tenger gyöngyszeme

Az exkluzív nyaralás kedvelői körében nagyon népszerű az egyiptomi üdülőparadicsom.

Hirdetés

Június közepétől két fontos újdonsággal rukkol elő az Express Travel International (ETI). Nagy esély van arra, hogy sikerrel elrajtoljon jó pár év szünet után az első közvetlen charterjárat Sharm el Sheikh-re (dobbantás nélkül), illetve Debrecenből a szintén közvetlen Hurghada-járat - írja a turizmus.hu.

Kerekes Gábor irodavezető elmondta: a debreceni indulású Hurghada-charter kassai köztes leszállással volt tervezve, de az utasszám és erőforrásaink átcsoportosítása miatt minden bizonnyal

közvetlenül jár majd a hajdúváros és Hurghada között.

Fontos, hogy a garantált helyeket és a charteres helyeket a cég egymaga értékesíti, utazási csomagok részeként, „társbérlők” nélkül, túlnyomórészt viszonteladó partnereken keresztül.

Elsősorban a saját Red Sea szállodákat értékesítik, a legnépszerűbbekben már most igen nehéz helyet találni. Pár hete foglalhatóak az ETI-nél az ismert és népszerű Pickalbatros lánc szállodái is: Albatros Palace, Dana Beach, Jungle Aquapark. Szerepel még a kínálatban jó néhány ismert és közkedvelt luxusszálloda, például a Caribbean World Soma Bay, a Sensimar Premiere Le Reve, a Steigenberger Al Dau Beach, a Steigenberger Aqua Magic, a Mövenpick El Gouna és a Sheraton Soma Bay Hurghada körzetében vagy a Cyrene Grand Hotel, a Rixos Sharm és a Rixos Seagate Sharm el Sheikh-en.
turizmus

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés