Hirdetés

Szexis és szuperelegáns magyar nőket mutogatunk a világnak

Fina-Budapest2017

2017.07.07. 15:52

Szexis és szuperelegáns magyar nőket mutogatunk a világnak
Sós Csaba, Szántó Éva és Verrasztó Evelin a sajtótájékoztatón (Fotó: Fina-Budapest2017)

Egy hét, és kezdődik az ország történelmének legnagyobb sporteseménye.

Hirdetés

Egy hét múlva, július 14-én kezdetét veszi hazánk eddigi történelmének legnagyobb sporteseménye – emelte ki Szántó Éva, a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a társaság pénteki sajtótájékoztatóján, ahol bemutatták a díjátadó ceremónia ruháit. A magyar hölgyek a The Four Stúdió ruháit viselik majd. Íme!

Szántó Éva hozzátette, a 2017. július 14-30-a között sorra kerülő elit verseny és az azt követő Masters világbajnokság egyike a világ három legnagyobb sporteseményének, hatalmas sportdiplomáciai siker tehát, hogy ennek a rendkívül rangos sporteseménynek Budapest és Balatonfüred adhat otthont. A verseny kiemelkedő lehetőséget biztosít hazánk számára, hogy a világ figyelmét Magyarország felé irányítsa. Az ügyvezető igazgató rámutatott, a Nemzetközi Úszószövetség becsült adatai alapján

a megmérettetéseket közel 350.000 néző követi majd a helyszíneken és milliók a TV képernyők előtt világszerte.

Idén júliusban és augusztusban a tavaly nyári adatokhoz képest közel 25 százalékkal nő majd a budapesti szálláshelyek árbevétele, de hazánk turisztikai ismertségének növekedése számos további pozitív hatást eredményez a hazai gazdaságára nézve. A világbajnokság kezdetére időzített fejlesztések és beruházások pedig a hazai sportéletet és a fővárosi, balatonfüredi lakosok kényelmét szolgálják majd a világeseményt követően. Szántó Éva hozzátette, 2015-ben Kazanban 3 arany-, 3 ezüst-és 4 bronzérmet szereztek sportolóink, reméli, a hazai pályán a szurkolók előtt sikerül megismételni ezt a remek eredményt.

Magyar remények

Sós Csaba, a Magyar Úszóválogatott Szövetségi Kapitánya elmondta, ritka pillanatnak lehetnek tanúi mindazok, akik figyelemmel követik az úszóversenyeket, hiszen a hazai keretben múlt, jelen és jövő egymással is versenyez majd. Kiemelte, olyan szerencsés helyzetben van a hazai úszósport, hogy az elmúlt 10-15 évben számos érmet nyerő magyar úszók, együtt versenyeznek azokkal, akik a remények szerint majd a következő 10-15 évben teszik ugyanezt.

Hosszú Katinkának, mint a világ legjobb női úszójának szereplését illetően kiemlte, bár Katinka eldöntötte, mely számokban szeretne rajtkőre állni, lehetősége van a versenysorozat alatt még változtasson korábbi döntésén. Sós Csaba elmondta, személyesen kérte Katinkát, úgy állítsa össze a versenyprogramját, hogy a lehető legtöbb érmet nyerhesse, Katinka kérése pedig az volt, hogy a váltóban csak a döntőben ússzon – ezt a Szövetségi Kapitány is támogatta. 

úszásvizes vb

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés