Hüvelyfiatalító tablettán dolgoznak Debrecenben

unideb.hu

2017.03.18. 08:42

Hüvelyfiatalító tablettán dolgoznak Debrecenben

Két év múlva recept nélkül kapható majd.

HirdetésA Debreceni és az amerikai East Virginia Egyetem szakemberei egy közös, kétéves kutatási projektet is elindítottak, melynek keretében alapkutatást és klinikai vizsgálatokat is terveznek.

Hamarosan

– A férfiaknak szánt potencianövelő tabletták megjelenése óta a változó korban lévő nők körében felmerült az igény az úgynevezett „hüvelyfiatalító” készítményekre. A Debreceni Egyetem szakembereivel egy olyan alternatív, hormonmentes hüvelyregeneráló készítményen dolgozunk, mely várakozásaink szerint két éve belül, recept nélkül kapható lesz – árulta el Takács Péter. 

A professzor hozzátette: a kipróbáláshoz közeli állapotban van egy olyan komplex étrend-kiegészítő is, amely a szülés után megsérült kismedencei izomzat helyreállításában segít a kritikusnak számító első hat hónapban. A klinikai vizsgálatokban résztvevő nőknél egyszerűen, fájdalommentesen nyomon tudják követni az izmok, kötőszövetek állapotát, egy úgynevezett Mona Lisa Touch nevű készülékkel. Ez az egyik legmodernebb hüvelyi lézertechnika, melyet első alkalommal használnak a Klinikai Központban.

hüvelyfiatalításhüvelyregenerálás

HirdetésHozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés