Hirdetés

Halálos baleset szemtanúit keresik Debrecenben

Cívishír

2017.10.24. 16:45

Halálos baleset szemtanúit keresik Debrecenben
Fotó: police.hu

Októberben történt, a Szoboszlói úton.

Hirdetés

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A nyomozás adatai szerint 2017. október 10-én 23 óra körül egy férfi közlekedett az általa vezetett személyautóval az István út felől a Bornemissza utca irányába Debrecenben, a Szoboszlói úton, amikor

egy gyalogos hirtelen kilépett a járműve elé.  A sofőr próbálta elkerülni az ütközést és balra kormányozta az autót, azonban ennek ellenére elütötte a férfit. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkeznek jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149.), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

halálos balesetDebrecen

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés