Hirdetés

Motorháztetőn kötött ki a veszekedő debreceni férfi

police.hu

2017.09.13. 11:50

Motorháztetőn kötött ki a veszekedő debreceni férfi

Öklével verte be a mozgó jármű szélvédőjét.

Hirdetés

Bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 12-én 9 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Balmazújvárosi út melletti szervizúton haladó személyautó motorháztetőjébe kapaszkodik egy férfi.

A rendőrök rövid időn belül a helyszínre mentek, ahol azonosították a jármű vezetőjét, valamint azt a 34 éves debreceni férfit, aki a motorháztetőn utazott. A nyomozás adatai szerint a két férfi veszekedett egymással, majd a 45 éves L. József autójával el akart hajtani a helyszínről. Haragosa, B. Géza úgy akarta ezt megakadályozni, hogy a gépjármű elé áll.

A hajdúhadházi férfi autójával ennek ellenére elindult, ezért B. Géza a motorháztetőre ugrott, amibe megkapaszkodott, majd közel 800 méter megtétele után öklével betörte a szélvédőt.

A rendőrök mindkét férfit elfogták, majd előállították őket a rendőrkapitányságra. A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya L. Józseffel szemben közúti veszélyeztetés bűntett, míg B. Géza esetében közlekedés biztonság elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés