Hirdetés

Motorháztetőn kötött ki a veszekedő debreceni férfi

police.hu

2017.09.13. 11:50

Motorháztetőn kötött ki a veszekedő debreceni férfi

Öklével verte be a mozgó jármű szélvédőjét.

Hirdetés

Bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 12-én 9 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Balmazújvárosi út melletti szervizúton haladó személyautó motorháztetőjébe kapaszkodik egy férfi.

A rendőrök rövid időn belül a helyszínre mentek, ahol azonosították a jármű vezetőjét, valamint azt a 34 éves debreceni férfit, aki a motorháztetőn utazott. A nyomozás adatai szerint a két férfi veszekedett egymással, majd a 45 éves L. József autójával el akart hajtani a helyszínről. Haragosa, B. Géza úgy akarta ezt megakadályozni, hogy a gépjármű elé áll.

A hajdúhadházi férfi autójával ennek ellenére elindult, ezért B. Géza a motorháztetőre ugrott, amibe megkapaszkodott, majd közel 800 méter megtétele után öklével betörte a szélvédőt.

A rendőrök mindkét férfit elfogták, majd előállították őket a rendőrkapitányságra. A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya L. Józseffel szemben közúti veszélyeztetés bűntett, míg B. Géza esetében közlekedés biztonság elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

autóDebrecen

HirdetésHozzászólás

HirdetésHirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés