Hirdetés

A csikidam királya is politizál

A csikidam király a nemzeti politika híve

Tabu TV

2010.02.15. 10:11

A csikidam királya is politizál
Szikora Róbert elmegy szavazni!

Budapest – Szikora Róbert, a legendás R-Go együttes frontembere politikai hovatartozásáról vallott. Kiderült, nem a liberális, hanem a nemzeti politika híve.

Hirdetés

A csikidam király az internetes sztártévének beszélt a választásokról, és arról, hogy mit vár majd a leendő kormánytól. Szikora Róbert szerint, ha hitben és erkölcsben megújul az ország, akkor majd a gazdaság is jön vele, tehát azt várja az emberektől, hogy legyen identitástudatok, és hogy tudják: ők magyarok.

"Én szeretek politizálni, de nem tudok. Szeretnék egy olyan kormányt, aki a határon túli magyarságért tesz valamit. Szeretném, hogy megújuljon erkölcsileg az ország, és ha ez bekövetkezik, akkor a gazdaság is jön vele. De ezt nem lehet fordítva! Nem lehet alulról kezdeni az építkezni!" - meséli a tabutv.hu riporterének Szikora Róbert.

A sztárok ritkán beszélnek politikáról, de az R-go frontembere nagyon bátor volt, és ezúttal mindent kipakolt. "Legyen identitásuk az embereknek! Tudják, hogy ők nagyon-nagyon jó értelemben és nagyon tisztán magyarok!" - ecseteli nézeteit a Tabu Tv internetes videójában Szikora, de azt már nem árulja el, hogy kire szavaz idén.

"Abszolút elmegyek, és egy olyan pártra fogok szavazni, amelyik nem liberális, hanem nemzeti politikát visz. Az jó nekem, ami egy magyar parasztnak is jó, és ami a magyar parasztnak jó, az egy fűnyírónak és egy bolti eladónak is jó. Aki ezt a politikát támogatja, abban hiszek, és oda fogok ikszelni!" – mondta el a tabutv.hu riportjában Szikora Róbert.

Amikor Szikora Róbert énekel, és nem politizál:

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés