Hirdetés

Morvai: visszavesszük az országot!

Morvai: visszavesszük az országot!

MTI

2010.04.06. 19:53

Morvai: visszavesszük az országot!
Morvai Krisztina Debrecenben is kampányolt (Fotó. civishir.hu)

Az április 11-i választás lehetőség lesz arra, hogy visszavegyük az országot azoktól, akik "túszul ejtették", ez lesz a feladat vasárnap - hangoztatta Morvai Krisztina, a Jobbik államfőjelöltje.

Hirdetés

"Nekünk, magunkfajtáknak ugyanis csak ez az egyetlen egy hazánk van, Magyarország, ezt kell visszavennünk és ezért az a jelszava a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, hogy Magyarország a magyaroké" - mondta Morvai Krisztina a Szombathely főterén tartott rendezvényen. Szavai szerint annak, aki radikális változásokat kíván, a Jobbik programjára kell szavaznia most vasárnap.

Morvai Krisztina beszédében hosszan foglalkozott a Jobbikot érő támadásokkal, mint mondta, a baloldali és jobboldali médiumokban most már egyaránt tapasztalható "gyalázkodásokkal", "hazudozásokkal". Hogy lehet, hogy a médiumokban nem a programokat hasonlítják össze, nem a pártok vezetőit ültetik össze, ütköztetik az álláspontokat, hanem "folyamatosan gyalázkodnak és rágalmaznak"? - tette fel a kérdést a szónok. Azok, akik az elmúlt húsz évben eladták, külföldi kézbe juttatták a munkások feje fölül a gyárakat, tönkretették a magyar mezőgazdaságot, ellehetetlenítették a magyar kisvállalkozókat és ha tehetnék, kiárusítanák a termőföldet, a Jobbik által kezdeményezett és következetesen végrehajtott felelőségre vonástól félnek - jelentette ki.

Morvai Krisztina szerint az áprilisi választások igazi tétje a szabadság, mint mondta, az, hogy megőrizzük-e nemzeti függetlenségünket, vagy egyfajta gyarmati sorba süllyedünk, kiszolgáltatva magunkat a multinacionális tőkének és az Európa, sőt a világ egységesítésére irányuló hatalmi törekvéseknek.

Szóljon hozzá!

Hirdetés