Mikor jön Orbán Viktor Debrecenbe?

Debrecenben és Hajdú-Biharban nem kell kampányolni?

Civishír

2010.03.22. 08:46

Mikor jön Orbán Viktor Debrecenbe?
Orbán Viktor és Kósa Lajos két évvel ezelőtt Debrecenben. Idén elmarad az itteni találkozó? Fotó

Debrecen – Sok helyi Fidesz-szimpatizáns hiányolja a párt nagyjainak személyes megjelenését a városban és a megyében. Úgy néz ki, ez így is marad, ide nem jönnek a Fidesz nagyjai.

Hirdetés

Hiányolják a Fidesz-szavazók a kormányzásra készülő párt legrelevánsabb személyiségeinek debreceni és/vagy hajdú-bihari jelenlétét. Orbán Viktor, Navracsics Tibor vagy éppen Kövér László szavaira bizonyára sokan figyelmeznének errefelé, de most úgy tűnik, a "nagykutyák" kihagyják kampányvándorlásukból Debrecent, illetve Hajdú-Bihar megyét. 

A Cívishír többször is átnézte a fidesz.hu, illetve az orbanviktor.hu alapján a párt és a miniszterelnök-jelölt kampányprogramját, de az eseménynaptárban még véletlenül sem találtunk utalást arra, hogy a valamelyik Fidesz-vezető erre venné az útját. A helyzet persze még változhat (az áprilisi program még nincs teljesen kész), ám miután mindössze 19 nap van a választásokig, aligha valószínű, hogy Debrecen célkeresztbe kerül.

Hogy miért van ez? Nos, információink szerint azért, mert a városban és a megyében "meg van nyerve" a választás, magyarán olyan nagy a Fidesz támogatottsága, hogy ebbe a projektbe kár külön erőt és energiát fektetni. Persze ráerősíteni soha nem árt a dolgokra: na de erre itt van helyben Kósa Lajos...   

Szóljon hozzá!

Hirdetés