Hirdetés

Mesterházy jobboldali médiatúlsúlyról beszél

Mesterházy jobboldali médiatúlsúlyról beszél

Klubrádió

2010.04.02. 16:57

Mesterházy jobboldali médiatúlsúlyról beszél
Mesterházy Attila

Magyarországon irtózatos jobboldali médiatúlsúly van, ennek oka az, hogy az MSZP nyolc éven keresztül téves médiapolitikát folytatott – mondta Mesterházy Attila

Hirdetés

Nagyon sok sikeres vállalkozó támogatja a jobboldalt, erről példát vehetnének a baloldali vállalkozók is. Mert hiába dolgozza valaki agyon magát, ha azt nem tudja bemutatni a nyilvánosság előtt, akkor sikertelen lesz a politikában, miközben a másik jóllehet csak 10 százalékot teljesít, de ezt hatalmas médiafelületen teszi – mondta Mesterházy Attila a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában, célozva a Fideszre. A politikai tevékenység, a politikusi munka média nélkül lehetetlenség – tette hozzá.

Mesterházy Attila aggódva figyelmeztetett arra, hogy Orbán Viktor most már semmilyen konkrétumot nem említ. Az MSZP miniszterelnök jelöltje hangsúlyozta: 20 év óta most fordul elő, hogy egy párt úgy indul neki a választásoknak, hogy nem ad semmilyen programot.

A következő évek legnagyobb feladata az, hogyan fogunk munkát teremteni az elkövetkezendő években, bár ez nem hagzik olyan bombasztikusan, mint Orbán Viktor „Egy millió munkahelyet teremtünk 10 év alatt" ígérete – vallotta be Mesterházy. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje elmondta, javaslatuk szerint évi 1 százalékkal csökkenne a munkavállalók adóterhe.

Az MSZP biztos ott lesz a Parlamentben, a választáson dől el, hogy milyen arányban. Egy biztos: a Jobbik szélsőségességével és a Fidesz populizmusával szemben lesz demokratikus érték, ehhez azonban az kell, hogy a választók mérlegeljék az irányokat és megfontoltan voksoljanak – tette hozzá Mesterházy Attila.

Szóljon hozzá!

Hirdetés