A Munkáspártnak nem jött össze az országos lista

Csak a területi listáta volt elég

civishir.hu

2010.03.22. 17:43

A Munkáspártnak nem jött össze az országos lista
A kép illusztráció

Magyarország – A Magyar Kommunista Munkáspártnak (Munkáspárt) négy területi választókerületben van meg a szükséges számú jelöltje ahhoz, hogy területi listát állíthasson.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a pártnak négy megyében - Borsodban, Jász-Nagykun-Szolnokban, Nógrádban és Szabolcsban van meg a szükséges számú jelöltje ahhoz, hogy területi listát tudjon állítani. Az OVI tájékoztató adatai szerint a pártnak eddig három területi listáját vették nyilvántartásba a területi választási bizottságok.

Budapesten 8, Baranyában 2, Bács-Kiskunban 2, Békésben 2, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 3, Csongrádban 2, Fejérben 2, Győr-Moson-Sopronban 2, Hajdú-Biharban 2, Hevesben 2, Jász-Nagykun-Szolnokban 2, Komárom-Esztergomban 2, Nógrádban 2, Pest megyében 4, Somogyban 2, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2, Tolna megyében 2, Vas megyében 2, Veszprémben 2 és Zalában 2 jelölt szükséges a területi lista állításához. A területi listákat hétfő 16 óráig lehetett bejelenteni az illetékes választási bizottságoknál.
Az a párt, amelyik hét területi választókerületben listát tudott állítani, jogosult arra, hogy országos listát állítson.

Szóljon hozzá!

Hirdetés