Hirdetés

Hirdetés

Szabadnapos rendőrnek tűntek fel a betörők

A polgárőrök is besegítettek

Civishir

2010.02.17. 17:22

Szabadnapos rendőrnek tűntek fel a betörők
A kép illusztráció

Körösszakál – Polgárőri közreműködéssel sikerült elfogni egy betörés elkövetőit Körösszakálban. A zajok voltak a gyanúsak, ahogy az már lenni szokott.

Hirdetés

Hirdetés

Körösszakál külterületén a duzzasztó hídnál egy horgászó, szabadnapos rendőr figyelt fel a szivattyúház irányából hallható gyanús zajokra. Arra azonban nem volt lehetősége, hogy megnézze a zaj forrását, ezért értesítette a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság ügyeletét. Az ügyeletes utasítására a Komádi Rendőrőrs körzeti megbízottja a gátőrrel és a körösszakáli polgárőrök vezetőjével a helyszínre indult.

Az épületbe a falat kibontva jutottak be a betörők, amikor azonban meghallották, az érkező autó hangját, az épületből ellopott szivattyút hátrahagyva a közelben elbújtak. A körzeti megbízott segítőivel együtt átvizsgálta a környéket és a két férfit, akik nem csak a szivattyút, hanem egyéb szerszámokat is eltulajdonítottak elfogták.

A lopási kár kb. 30 ezer forint, a rongálással okozott kár kb. 50 ezer forint. A 34 és 24 éves körösszakáli férfiak ellen az eljárást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tovább folytatja.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.