Hirdetés

Hirdetés

Lopott, de felvette a kamera

Vitte a bankkártyát is

civishir.hu

2010.02.09. 08:07

Lopott, de felvette a kamera
Őt keresik!

Debrecen – A férfi fényes nappal emelte el a fekete táskát, de a biztonsági kamera rögzítette az esetet. Keresik a rendőrök.

Hirdetés

Hirdetés

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi tavaly december  22 -én 10 és 13 óra között az Egyetem tér 1. szám alatti Élettudományi Központból, egy  2. emeleti szobából elemelt  egy fekete színű női táskát, benne a tulajdonos irataival, bank- illetve hitelkártyájával.

Az elkövető körülbelül 170-180 cm magas, fehérbőrű, közepes testalkatú, barna hajú, 30-40 év körüli személy. Az elkövetés időpontjában fekete farmernadrágot, világoszöld inget és szürke színű garbót viselt.

Az elkövetés helyszínéhez legközelebb eső biztonsági kamera rögzítette, hogy a férfi kihozza az ellopott táskát, ezért kérik, hogy aki a mellékelt képen lévő férfit felismeri, jelentkezzen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályán, munkaidőben személyesen (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. sz.) vagy telefonon a (52) 516-400, 22-59-es melléken, vagy munkaidőn túl a 107-es, vagy 112-es segélyhívók egyikén.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.