Hirdetés

Hirdetés

Kipattant a kocsiból és felpattant a bicajra

Kiszállt a kocsiból és ellopta a biciklit

civishir.hu

2010.03.02. 14:09

Kipattant a kocsiból és felpattant a bicajra
Képünk illusztráció

Debrecen – Egy ideig a kocsiból figyelte, jön-e a kerékpár gazdája. Mivel az nem jött, a bringával egyszerűen elhajtott.

Hirdetés

Hirdetés

Még január 16-án történt, hogy este 10 előtt nem sokkal a Kossuth utcán egy – a Csokonai Színház melletti szórakozóhely előtti – lámpaoszlophoz drótlakattal rögzített kerékpárt eddig ismeretlen elkövető eltulajdonította.
A lopást az egyik közeli pénzintézet biztonsági kamerarendszere felvette, mely szerint egy sötét színű gépjárműből kiszálló férfi a kocsiból elővett erővágóval elvágta a bicikli biztonságát védő láncot, majd felülve rá elhagyta a helyszínt. Az autóval pedig az addig „anyósülésen” ülő nő elhajtott.

Az ellopott kerékpár körülbelül 30 ezer forintot ér, fekete-narancssárga színű, SCHWINN CSEPEL ATB BOSS 26 ’-os férfi vázas, elöl-hátul klasszikus világítással ellátott Mountain bike típusú.
Aki tud részleteket a történtekről, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. „A” ép. II/5. sz. hivatali helyiségében), illetve telefonon 52/516-400/22-60-as melléken, illetve az ingyenesen hívható segélyhívók (107, 112) egyikén.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.