Hirdetés

Hirdetés

Tabakáék lemaradtak a debreceni dobogóról

mti

2015.09.27. 19:08

Tabakáék lemaradtak a debreceni dobogóról
A későbbi győztes lengyel csapat tagjai, Dawid Lampart (b, elöl) és Damian Balinski (b, hátul), valamint a német Kai Huckenbeck a salakmotor páros Európa-bajnokság döntőjének tizenhatodik futamában (Fotó: MTI)

Kevés hiányzott hozzá.

Hirdetés

Hirdetés

Ötödik helyen végzett a magyar csapat a salakmotorosok páros Európa-bajnoki döntőjén, vasárnap Debrecenben.  A hét ország motorosait felvonultató versenyt szombaton kellett volna megrendezni, de a komoly esőzés miatt egy nappal elhalasztották.

A magyaroknál Tabaka József és Magosi Norbert ült motorra, a tartalék Tihanyi Sándornak ezúttal nem jutott szerep. A hazai páros két győzelmet aratott - mégpedig az osztrákok és a lettek ellen -, egyszer döntetlent ért el, három ellenfelével szemben pedig alulmaradt. A megszerzett 18 pontból 12-t Tabaka, 6-ot pedig Magosi motorozott össze. A németek mindössze egy, a csehek pedig két ponttal gyűjtöttek többet, azaz kevés hiányzott a dobogóhoz.

 Az első helyen a lengyelek végeztek.

A végeredmény: 1. Lengyelország 26 pont, 2. Oroszország 22, 3. Csehország 20, 4. Németország 19, 5. Magyarország 18, 6. Ausztria 12, 7. Lettország 8

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.