Nagyerdei paradicsom

civishir.hu

2010.07.25. 22:08

Nagyerdei paradicsom
Zenészóriások találkozása

Debrecen – Megtapasztaltam milyen is az amikor valami tökéletesen működik. A debreceni Campus fesztivál számomra hibátlan volt. Mintha a paradicsomban jártam volna.

Hirdetés

Kezdeném azzal, hogy a város büszkesége a Nagyerdő ezen a négy napon új dimenzióba került. Végre érdemes volt kiballagni, kivillamosozni, biciklizni az erdőre, mert végre történt valami. Mondhatnám van élet a Békás tó és az emberemlékezet óta bezárt Szabadtéri Színpadon is túl.

A vad városvédők most aztán szégyenkeznek, hogy nem az történt amiről károgtak.Nem tépték ki tövestől a fákat, nem pisilték teli a festői csónakázótavat és nem csúzlizták le a madarakat a fiatalok. Persze nem csak fiatalok voltak ott, hanem Pataky Attilával egykorú személyek is, akik laza eleganciába öltöztek és bebizonyították, hogy egy nyugdíjhoz közel álló hölgy, úr is tud visítozni a Budapest Bár, a Tankcsapda, az Android vagy az Ocsó Macsó koncertjén. Generációk jöttek mentek a koncert helyszineket összekötő úton a lampionok alatt, és dőlt belőlük a pozitiv energia. Valószínű, hogy Csernus Imre elsírta volna magát ha épp itt rendel, tudniillik senki sem kereste volna fel lelki problémákkal.

Olvasd tovább Béla blogjában!

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESIRÁSI HIBÁK.

Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés