Hirdetés

Hirdetés

A politológusokra várva

A politológusokra várva

Cívishír

2010.04.04. 15:20

A politológusokra várva

Debrecen – Rövidesen elérkezik 2010 legszebb napja a 24 órás kampánycsend. Persze a választás is nagyon hasznos. Hogy mást ne mondjak : munkahelyet teremtünk közel 400 politikusnak.

Hirdetés

Hirdetés

Igazából nekünk hétköznapi embereknek is jó elfoglaltság ez. A választás reggelén benyomunk egy képviselőfánkot aztán egy kiadós séta keretében, fontoskodunk egyet a választóhelyiségben. Utána meg várjuk az esti eredményhirdetést. Én ilyenkor felfegyverkezem mindenféle enni-inni valóval, kialmozom a macskát, megetetem aztán irány a tv.

Igen kitartóan tudom nézem a választási műsorokat. Gyakorlatilag amíg mozgó ajkú politológust látok a képernyőn addig fent maradok.

Ezúttal is számíthatunk drámákra, sírásra-rívásra, örömünnepre. Olyan lesz az egész mint egy nagy foci világbajnokság. A győztesek konfettiesőben emelik magasba a trófeát. A vesztesek meg besunnyognak az öltözőbe.

Még egy hét és eljön a döntő. Illetve van még 7 nap, hogy kitaláljuk melyik csapatra voksolunk. Persze a legjobb az lenne, ha mindenki PROGRAMOKRA szavazna és nem ideológiákra.

Mert szerintem ez lenne a lényeg. Csakhogy a programok hosszúak és az a tapasztalat, hogy nem is igen tartják be.

Akkor marad a már megszokott színek szerinti voksolás. Mert így szoktuk meg.

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESIRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.