Hirdetés

Nőknek ajánljuk, de a férfiak is ráharaphatnak

Cívishír

2017.04.07. 16:34

Nőknek ajánljuk, de a férfiak is ráharaphatnak
Reese Whiterspoon (balra) és Nicole Kidman (Fotó: HBO)

A mélyben sok hazugság, megcsalás, féltékenység lappang.

Hirdetés

Hirdetés

Hét részben tárta elénk az HBO a Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) című sorozatát, és a nagy sikerre való tekintettel minden bizonnyal jön majd a folytatás, ha meg tudnak állapodni a gázsiról. A kisvárosi drámában ugyanis olyan drága dívák szerepelnek, mint a két Oscar-díjas, Reese Witherspoon és Nicole Kidman, a minden szerepében maradandót nyújtó Laura Dern, vagy a huszonéves létére máris dollármilliomos Shailene Woodley. Férfi vonalon papíron nem ennyire ütős a felhozatal, de Alexander Skarsgård pszichopata férjnek legalább annyira jó, mint szexőrült vámpírnak (True Blood).

A Hatalmas kis hazugságok Liane Moriarty azonos című könyvén alapul. Ez magyarul még nem jelent meg, így a film sztorija újszerű lehet sokak számára.

A történet egy tengerparti kisközösségben játszódik, elegáns házakkal és helyekkel, sikeres férfiakkal és szép nőkkel. Az élet azonban a gazdagoknál sem tömény unalom és romantika, ha van pénz, akkor az ember keres más bajt magának. A mélyben hazugságok, megcsalás, féltékenység és minden egyéb kellemetlen ügyek lappanganak.

Akinek felkeltettük az érdeklődését, és nem HBO-előfizető, kattanjon rá valamelyik torrentoldalra, magyar felirat mind a hét részhez elérhető.

 

filmsorozat

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.