Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reszkess, Szeged! Debrecen győzelemre készül!

| 2011. 09. 30. | 03:53:53
Debrecen – A debreceni vízilabdázók meglepetésre készülnek nagynevű ellenfelükkel szemben a vízilabda bajnokság nyítófordulójában. Mindenkire szükség lesz!
Reszkess, Szeged! Debrecen győzelemre készül!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

 A Debrecen-Fujitsu alakulata számára szombaton elrajtol a második szezon, a legjobbak pontvadászatában. A sokak meglepetésére tavaly újoncként nyolcadik helyen záró hajdúsági együttes a nyáron alaposan megerősödött, olyannyira, hogy a kezdő csapat is igencsak kicserélődött. A kétszeres olimpiai bajnok Varga Tamás mellett további nagyszerű, válogatott játékosok érkeztek a cívisvárosba, mint például a két szerb pólós, a center Sasa Misics, és az időközben magyar állampolgárságot kapó hálóőr, Branislav Mitrovics. Ők mindannyian a csapat húzóemberei lehetnek, akárcsak a balkezes Létay Krisztián, valamint a rutinos Vindisch Ferenc, akik korábban a magyar válogatottban is megfordultak. Gyöngyösi András legénysége tehát jobbnál-jobb játékosokkal felvértezve várja a szombati összecsapást, és a Bajnokok Ligája főtáblára menetelő Szeged együttesét.

Az ellenfelet talán Vindisch Ferenc ismeri a legjobban, aki éppen a tavalyi bronzérmestől igazolt a cívisvárosba. A játékossal Oláh Andrea, a klub sajtófelelőse beszélgetett:

Volt csapatod ellen kezdi meg a gárda a pontvadászatot hétvégén. Számodra ez bír valamilyen kiemelt jelentőséggel?
- Azzal kapcsolatosan, hogy Szegedről jöttem, kérdeztek már olyat is Fradi, Honvéd meccs előtt, hogy milyen volt a Fradiból, a Honvédból, vagy éppen a Vasasból jönni, azonban ennyi idő után már nem bír jelentőséggel. Annyira presztízsértékű, mint minden olyan mérkőzésünk, amelyet az első öt-hat csapattal fogunk játszani. Van egy általános drukk, de nem azért, mert ott is megfordultam.

Hogyan készülsz a bajnoki rajtra?
- A szezonkezdésre mindenki megpróbál a nyár, illetve a felkészülés során megújulni, hiszen csak-csak ez az első igazán fontos meccsünk. Ilyenkor még, amit az ember felépít ez alatt a pár hónap alatt, pszichésen azt még nem tudta semmi lerombolni. Én úgy állok hozzá az összecsapáshoz, ahogy egyébként az egész csapat, illetve Tojás, hogy úgy szállunk a medencébe, hogy meg akarjuk őket verni. Hogyha mi valamit szeretnénk, akkor főleg itt Debrecenben nekünk oroszlánbarlangot kell csinálni, és ezt így is kezeljük, így is állunk hozzá!

Hogy látod az esélyeket?
- Azt kár elmondani, ami először eszébe jut az embernek, hogy a papírforma nem mellettünk áll, hiszen csak egy sokkal nagyobb költségvetéssel dolgozó csapatról van szó, akinek erősebb a játékosállománya. Ha a kezdőnket hasonlítjuk össze, akkor nincsen olyan nagy különbség, viszont nekik nagyon komoly cseresoruk van. Ezt azonban azzal a munkával amit elvégeztünk, tudjuk ellensúlyozni, ami a csapat idősebb-rutinosabb felét illeti, a fiatalok pedig meglátjuk mennyire tudnak felnőni a feladathoz – amit az edzéseken lehet látni, nagyon bizakodó vagyok!

A mérkőzést október 1-én 18 órakkor rendezik a Zákány utcai Sportuszodában. A jegyeket - az éves bérletekhez hasonlóan a Debreceni Sportuszodában lehet megvásárolni!

OLAHA

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Háborúellenes lemezt készített a debreceni zenekar
Háborúellenes lemezt készített a debreceni zenekar
Csak háború ne legyen... Üzenet Magyarországról! a címe.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Macska szorult helyzetben – a debreceni tűzoltók segítettek
Macska szorult helyzetben – a debreceni tűzoltók segítettek
A Mikszáth Kálmán utcában kellett a létra.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!