Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sztárparádét rendeznek Debrecenben

| 2014. 06. 07. | 13:09:44
Tabaka József, mindent bele!
Sztárparádét rendeznek Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyar pályán soha nem látott erősségű mezőny méri össze erejét a pünkösdhétfőn 16 órától, a debreceni Gázvezeték utcai salakstadionban megrendezendő salakmotoros egyéni Európa-bajnoki challenge-en. A nyolc országból érkező 16 vaspapucsos egyetlen célért küzd: a döntőbe jutást jelentő első hét hely valamelyikén végezni. A magyar színeket a debreceni salakszóró, Tabaka József képviseli.

A mezőny erősségéről csak annyit, nincs a startlistán olyan versenyző, aki ne szerepelt volna valamilyen világ-, vagy Európa-bajnoki fináléban, sőt a legtöbb salakszóró világbajnoknak mondhatja magát! Csapat-világbajnoki címmel rendelkezik Janusz Kolodziej, Adrian Miedzinski, Patryk Dudek, Maciej Janowski (lengyelek), illetve Hans Andersen és Michael Jepsen Jensen (dánok). Egyéni junior világelső volt Jensen, Dudek és Janowski, míg junior csapat-világbajnoknak mondhatja magát Przemyslaw Pawlicki (lengyel) és Peter Kildemand (dán). Grand Prix nagydíj-győzelemmel büszkélkedhet Miedzinski, Jensen és Andersen, utóbbi mellett Kolodziej is állandó résztvevője volt a legjobbak versengésének. A svéd Jonas Davidsson csapat-világbajnoki bronzérmet szerzett, Tomas Suchaneknek (cseh) pedig junior világbajnoki ezüstérmet akasztottak a nyakába. A lettek közül Maksims Bogdanovs junior világbajnoki bronzérmes volt, Andrejs Lebedevs a GP Lett Nagydíján végzett az 5. helyen, míg Kjastas Puodzuks junior világbajnoki és felnőtt Európa-bajnoki fináléban húzhatta a gázt. Andrij Karpov (ukrán) junior Európa-bajnoki ezüstérmes, illetve résztvevője volt Grand Prix challenge-nek és Európa-bajnoki döntőnek. De a magyar résztvevő, Tabaka Józsefnek sincs szégyenkeznivalója, ugyanis páros Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett 2011-ben, s indult junior világbajnoki és Európa-bajnoki döntőben.

A június 9-én, pünkösdhétfőn 16 órakor megrendezendő viadalt a 14 éven aluli gyermekek ingyen tekinthetik meg. A versenyre a belépőjegy ára 3.000 forint, de lehetőség van a startnál lévő VIP helyre is jegyet váltani, ami 5.000 forint. A VIP-helyre a 14 éven aluli kedvezmény – a korlátozott ülőhely miatt – nem érvényes. Jegyeket kizárólag a verseny napján lehet vásárolni.   

A versenyt megelőző nap, azaz vasárnap 15 órától edzést tartanak, amire a belépés díjtalan.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Hirdetés