Hirdetés

Továbbra is formán kívül a Liverpool

Csak egy sovány ponttal gazdagodtak hazai pályán

2009.11.10. 08:37

Továbbra is formán kívül a Liverpool
Benitez csapata szenved, mint a Loki...

Debrecen – A DVSC Bajnokok Ligája ellenfele, a Liverpool csak döntetlent játszott hazai pályán a Birmingham ellen. A két csapat századik alkalommal csapott össze egymással.

Hirdetés

A Liverpool hatalmas lendülettek kezdett, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen N'Gog korán megszerezte a vezetést. Ezután visszavettek a tempóból a Vörösök. A Birmingham utolsó három idegenbeli mérkőzését elbukta, most mégsem ijedt meg a hátránytól és fordítani tudott. A vendégek első gólját az ecuadori Christian Benitez szerezte.

A második félidőben már Steven Gerrard is a pályán volt, aki hosszú ideje húzódó sérülése után kapott újra szerepet. A Liverpool csapatkapitánya október 4-én, a Chelsea ellen játszott utoljára. Most mindjárt góllal tért vissza a csapatba, amivel legalább az egy pont meglett.

A Liverpool, mely november 24-én lesz a DVSC ellenfele a Puskásban, első döntetlenjét játszotta a szezonban, a Birmingham pedig idegenben. A Liverpool négy mérkőzés óta képtelen nyerni, és az újabb döntetlennel nem ment túl sokra, a hetedik helyet foglalja el a tabellán.

Premier League, 12. forduló
Liverpool-Birmingham City 2-2
Gól:  N'Gog (13.), Gerrard (71.- 11-esből), ill. 26. Benitez 26., Jerome (45.)

Az állás

www.focitipp.hu

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés