Hirdetés

Rudolf beteg, valószínűleg nem játszhat

Rudi betegsége lehet a Fiorentina szerencséje

Civishir

2009.10.18. 15:29

Rudolf beteg, valószínűleg nem játszhat
Rudi gólérzékenysége érzékeny veszteség

Debrecen - Nincs szerencséje a Loki labdarúgócsapatának: úgy néz ki, a keddi, Fiorentina elleni BL-meccsen is nélkülöznie kell legjobb csatárát, Rudolf Gergelyt.

Hirdetés

Nincs szerencséje a Loki labdarúgócsapatának: úgy néz ki, a keddi, Fiorentina elleni BL-meccsen is nélkülöznie kell legjobb csatárát, Rudolf Gergelyt. A klub honlapjának beszámolója szerint bosszúsan érkezett a csapat vasárnapi edzésére Herczeg András klubmenedzser, ugyanis rossz hírt kapott egyik meghatározó játékosától: Rudolf Gergely hívta fel, akik közölte, olyan beteg, hogy a foglalkozásra sem tud kimenni.
A csatár másfél hete Portugáliában, a válogatottnál elkapott egy vírusos fertőzést, ám pár nap alatt helyrejött, és vállalni tudta a szerdai, dánok elleni meccset. Úgy tűnik azonban, hogy a támadó visszaesett, hiszen erős rosszullétre panaszkodik, orvoshoz jár.
Herczeg András elmondta, nagyon kicsi a valószínűsége, hogy Rudolf Gergely keddre, a csapat Fiorentina elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre felépül. Ebben az esetben elképzelhető, hogy ismét egy csatárral áll majd ki a Loki.

További hír a meccsel kapcsolatban, hogy eldőlt, a találkozón skót játékvezetői hármas dolgozik majd. A vezetőbíró a 37 éves Craig Alexander Thomson lesz, aki 2002-ben került fel a skót élvonal keretébe, majd egy évvel később már nemzetközi játékvezetőként tevékenykedett tovább. Első válogatott mérkőzése az Észak-Írország-Norvégia összecsapás volt 2004-ben. Civilként egyébként ügyvéd a foglalkozása. Két segítője Tom Hugh Murphy és Francis Andrews lesz.

Szóljon hozzá!

Hirdetés