Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Örülnek a sportfogadók, a BL-ben nem csalódtak

| 2010. 04. 01. | 10:10:07
Debrecen – Azok az eredmények születtek a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, amelyekre a legtöbb fogadó tett pénzt: az Arsenal és a Barca ikszelt Londonban, az Inter nyert Milánóban. + Videók!
Örülnek a sportfogadók, a BL-ben nem csalódtak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A londoni negyeddöntőn a Barca elképesztő tempóban kezdett, a londoniaknak sokáig nem sok közük volt a meccshez, később azonban feljavult a hazai együttes és egy-két lehetőséget sikerült kialakítania Valdes kapuja előtt. Az Arsenalt a balszerencse sem kerülte el, előbb Arsavint, majd Gallast kellett lecserélni, de a szünetig kihúzta kapott gól nélkül a gárda, annak ellenére, hogy a Barca 69(!) százalékban birtokolta a labdát a játékrészben (a gól nélküli félidőben Almunia kapusnak is nagy szerepe volt).

A második félidőben azonban nem sokáig kellett várni a katalánok góljára, Almunia ezúttal hibázott, egy hosszú indítás után messze kijött kapujából, de Ibrahimovic hamarabb ért el a labdáig és a hálóba helyezett. Az 59. percben a svéd újra lecsapott: Xavi labdájával tört kapura, majd a jobbösszekötő helyéről bombázott a léc alá. A 68. percben a csereként beállt Walcott szépített egy látványos hazai akció végén.

A hajrára beállt Thierry Henry is, akit kitörő ovációval fogadtak az Arsenal szurkolói, majd a 83. percben Puyol vágta fel Fabregast a 16-oson belül, ami azonnali piros lapot, és büntetőt ért a bírónál. Fabregas értékesítette a tizenegyest, és visszahozta a meccsbe csapatát (a spanyol középpályás sérülten lőtte a tizenegyest, és az utolsó percekben már csak bicegett a pályán, de Wengernek már nem volt cseréje), újabb gól azonban már nem esett, a 2-2-vel a Barca várja kényelmesebb helyzetből a visszavágót.

A milánói meccsen - ahogyan azt várni lehetett - a moszkvaiak végig igen szívósan küzdöttek a San Siróban, és mindent megtettek, hogy letörjék a hazaiak támadási kedvét. A hazaiaknak csak a 64. percben sikerült megtörniük a gólcsendet, Milito kapott jó labdát Sneijdertől, majd jobbal a hálóba lőtt. Az Inter a gól után sem állt le, megpróbálta megnyugtató előnnyel zárni az összecsapást, és a hajrában több hatalmas lehetőséget is kidolgozott. Ezeket azonban el is baltázta, így be kellett érnie az 1-0-lal, vagyis a moszkvai visszavágó még tartogathat izgalmakat és váratlan meglepetéseket... 

A szerdai eredmények.
Arsenal-Barcelona 2-2 (0-0). 
Gól: Walcott (68.), Fabregas (84.), ill. Ibrahimovic (46.), (59.).

Inter-CSZKA 1-0 (0-0). 
Gól: Milito (64.).

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.