Hirdetés

Mi megírtuk előre: Kondás Elemér!

civishir.hu

2011.04.18. 12:22

Mi megírtuk előre: Kondás Elemér!
Kondás Elemér

Debrecen – A Cívishír már Zdenek Scasny lemondása után megírta, hogy a lehető legjobb jelölt a DVSC kispadjára nem más, mint Kondás Elemér. Pintér Attila körülbelül 5 és fél percig tudna együtt dolgozni Szima Gáborral – mondta egy bennfentes.

Hirdetés

Hirdetés

A csúfos szereplés áldozatául esett Zdenek Scasny utódjaként egy helyi szakember tartja az edzést a Lokinál – értesült a DVSC-től a Cívishír. Kondás Elemér tavaly Herczeg Andrással egy évfolyamon szerzett pro licences diplomát, az elmúlt években a DVSC-DEAC NB II-es csapatát irányította. A felnőtt csapatnál Szentes Lázár edzősködése alatt is dolgozott már. Egyébként 1993-ban szerződött a Garamvölgyi Lajos által irányított DVSC-hez, és tagja volt az 1995-ben bronzérmet nyert együttesnek. Pályafutása befejeztével Debrecenben telepedett le, s itt járta végig az edzői ranglétrát. Boldog házasságban él, lánya, Kata még csak alig 16 éves, de már világhírnevet szerzett magának a modellszakmában, karrierjéről a Cívishír is rendszeresen beszámol.  

Érdekesség, hogy korábban Pintér Attila neve merült fel a sajtóban mint lehetséges DVSC-edző, erről egy bennfentes a Lokinál úgy fogalmazott: „Pintér Attila és Szima Gábor annyira két különböző alkat, hogy körülbelül öt és fél percig tudnának együtt dolgozni.”

A Cívishírnek Kondás Elemér azt nyilatkozta, egyelőre csak arra kapott megbízást, hogy trenírozza a csapatot, és majd kedden derül ki, hogy ki lesz a tréner. A klub közleményében is erről olvasni: "Több helyen is felröppent a hír, hogy a DVSC csapatának Kondás Elemér lett az új szakvezetője, ám ez az állítás valótlan, a klub kedd estig nevezheti majd meg azt a szakembert, aki a jövőben irányítani fogja a piros-fehéreket. Az álhír onnan eredhet, hogy a mai tréninget a Kondás Elemér-Sándor Tamás duó vezette, a holnapi edzéseket pedig – Sándor elfoglaltsága miatt – Kondás és Györki Gábor vezényli majd" - olvasható az anyagban.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.