Hirdetés

Matyóföldön, kupameccsen

civishir.hu

2009.10.22. 08:45

Matyóföldön, kupameccsen
Gilardinónál szerényebb képességű csatárokat kell semlegesíteni Mezőkövesden (Fotó: Salánki Gábor)

Debrecen – Két napon belül a második tétmeccsét játssza a DVSC, mely csütörtökön Mezőkövesden Magyar Kupa-találkozón csap össze a helyi második ligás egylettel.

Hirdetés

A Magyar Kupa ötödik fordulójában, melynek már a legjobb nyolc közé jutás a tétje, oda-vissza mérik össze tudásukat a csapatok. A DVSC számára tehát még az a veszély sem fenyeget, hogy egy jó napot kifogó kis csapat esetleg megtréfálhatja. A csütörtöki összecsapás házigazdája 14.30-tól a kövesdi gárda, a visszavágót október 28-án rendezik Debrecenben.

A keddi BL-csata után borítékolható, hogy a nem a legerősebb összeállításban szerepel a magyar bajnok Mezőkövesden, ahol a hírek szerint nagyon várják már a legjobb magyar együttest, és alighanem évtizedes nézőcsúcs születik Matyóföldön. 

Szerdán négy mérkőzést játszottak le a Magyar Kupa ötödik fordulójának első meccsei közül. Az MTK és a Videoton magabiztos előnyt szerzett – előbbi a Diósgyőrt, utóbbi a Pápát verte 3–0-ra hazai pályán –, a Kaposvár 1–1-es döntetlent játszott Győrben, a Szigetszentmiklós pedig 2–2-es döntetlent ért el a Kaposvölgye vendégeként. A meccsek visszavágóira a jövő kedden, illetve szerdán kerül sor.

Magyar Kupa ötödik forduló, első mérkőzések
Kaposvölgye VSC - Szigetszentmiklósi TK 2-2
Győri ETO FC - Kaposvári Rákóczi 1-1
MTK Budapest - DVTK 3-0
Videoton FC - Lombard Pápa Termál FC 3-0

Szóljon hozzá!

Hirdetés