Hirdetés

Két tévé közvetít egyszerre

Duna TV vagy Sport TV

2009.11.11. 10:35

Két tévé közvetít egyszerre
Bodnárék szombaton este Brüsszelben csapnak össze a belgákkal

A Duna TV és a Sport TV is közvetíti szombaton este a belga–magyart. Szeretnénk elhinni, hogy ez sporttörténeti kuriózum jelzi a magyar foci iránti fokozott érdeklődést.

Hirdetés

A magyar válogatott Gentben, Brüsszeltől alig 60 kilométerre rendezte be főhadiszállását. Ide érkeztek meg a szélrózsa minden irányából a játékosok, köztük Bodnár László és Rudolf Gergely, a csapat két DVSC-s tagja.

 A szövetségi kapitány kedden egyórás tréninget tartott, s már csak a hideg időre való tekintettel is végig tempós gyakorlatokat vezényelt. A foglalkozásról ketten hiányoztak a tizennyolcas keret tagjai közül, Vadócz Krisztián, akinek csapata, az Osasuna este a Spanyol Kupában visszavágót játszott a Xerez ellen a legjobb tizenhat közé kerülésért – s a magyar játékossal a kezdőcsapatban ki is vívta a nyolcaddöntőbe jutást –, és Buzsáky Ákos, aki kisebb Achilles-ín sérüléssel bajlódik és csak a szálló fitnesz-termében mozgott.

Eeredetileg tizenkilenc játékos neve szerepelt Erwin Koeman listáján. A szövetségi kapitány korábbi jelöltjei közül kimaradt Szélesi, s Gyepes, valamint sérülés, illetve betegség miatt Dárdai, Huszti és Gaál. A keret később is változott: mivel a székesfehérvári Farkas Balázs megsérült, az újpesti Kabát Péter pedig belázasodott, egyikük sem utazott el Belgiumba. A kapitány a Genkben futballozó Tőzsér Dánielt hívta be a csapatba.

A Belgium elleni (szombat, Gent, 20.45 óra) barátságos meccsre készülők névsora:

Kapusok:

Fülöp Márton (Sunderland AFC)
Király Gábor (1860 München)
Bogdán Ádám (Bolton)

Védők:

Bodnár László (DVSC-TEVA)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Vanczák Vilmos (Sion)
Horváth Gábor (Videoton FC)
Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade)

Középpályások:

Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Halmosi Péter (Hull City)
Vadócz Krisztián (Osasuna FC)
Tóth Balázs (Racing Genk)
Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers)
Tőzsér Dániel (Genk)
Sándor György (Újpest FC)

Támadók:

Torghelle Sándor (FC Augsburg 1907)
Rudolf Gergely (DVSC-TEVA)
Priskin Tamás (Ipswich Town)

Szóljon hozzá!

Hirdetés