Hirdetés

A portugál nem kell, a montenegrói talán

Nem kell a portugál labdarúgó a Lokinak

civishir.hu, dvsc,hu

2009.10.12. 15:39

A portugál nem kell, a montenegrói talán
Braganca jött, majd ment...

Debrecen – Próbajátékra érkezett a DVSC-hez a portugál Jaime Celestino Dias Brangaca, de azzal a lendülettel ment, ahogy jött. Nem volt elég pengés – tudta meg a Cívishír.

Hirdetés

Múlt héten csatlakozott a DVSC-TEVA keretéhez két próbajátékos, a portugál Jaime Celestino Dias Brangaca és a montenegrói Marko Vidovics. Közülük már csak utóbbi edz a csapattal. Bartha Csaba sportigazgató a DVSC honlapján keresztül kürtölte világgá, hogy a portugál nem lesz DVSC-futballista, és már el is hagyta a cívsiívárost.

A Cívishír a DVSC szakmai stábjától úgy értesült, hogy a portugál bár fizikailag erős volt, technikai képzettsé tekintetében nem nyűgözte le a debrecenieket. Vidovicsban műár több fantáziát látnak a Loki szakemberei, hiszehn fiatal okán a DVSC-DEAC csapatának, tehát az NB II-ben szereplő Loki B-nek is erőssége lehet.  

Jelenleg nincs  átigazolási időszak a Magyarországon és máshol Európában sem, de az UEFA rendelkezése szerint azok a labdarúgók, akiknek nincs érvényes szerződésük, vagy azok, akikkel szemben szerződést szegett as klubja, bármikor igazolhatók. Ezek a futballisták azonban csak a bajnokikra nevezhetők, a nemzetközi porondon nem játszhatnak, tehát most a DVSC BL-szereplésétől független a próbajátékon lévők tesztelése.

Szóljon hozzá!

Hirdetés