Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Főnixbe várják a focibarátokat!

| 2010. 01. 12. | 12:27:14
Debrecen – Finnország válogatottját látja vendégül kedden este 18 órától a Főnix Csarnokban a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott. A belépés ingyenes! + Képek az edzésről!
A Főnixbe várják a focibarátokat!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amint azt a Cívishír már megírta, a debreceni Kozma Mihály edzette magyar együttes kettős főpróbát tart az északiak ellen, kedden Debrecenben, szerdán pedig Nyíregyházán csapnak össze a felek. A kapitány és a csapat számára ezek a találkozók rendkívül fontosak, hiszen utána dönt Kozma Mihály a keretszűkítésről. Jelenleg 17 futsalos alkotja a keretet, de közülük három járékonak nemadatik meg az, hogy pályára lépjenek magyar szempontból sporttörténelmi jelentőségű eseményen. Éppen ezért a magyar gárda minden tagjától motivált, agilis futballra számíthatunk.

A szurkolók mindenesetre bíznak a magyar válogatottban, hiszen a január 19-én kezdődő Európa-bajnokságra – melynek a debreceni Főnix csarnok és a budapesti Papp László Sportaréna ad otthont – szépen fogynak a jegyek elővételben. A csoportmeccseit a fővárosban játszó magyar együttes találkozóira minden bizonnyal teltháznyi közönség lesz kíváncsi, és továbbjutás esetén a debreceni egyenes kieséses rendszerben is garantált a táblás ház. Belépők a www.futsalerotickets.com oldalon, országszerte az Ibusz-irodákban, illetve a Budapest Sportaréna és a Főnix Csarnok jegypénztáraiban kaphatók.

A magyaroknak egyébként a legjobb formájukra lesz szükségük már a csoportmeccsek során is, hiszen a kilenc brazilt foglalkoztató azeriekkel és az ugyancsak nagyon erős csehekkel kerültek egy csoportba, és legalább az egyik ellenfelet le kell győzniük a legjobb nyolc közé kerüléshez.

A finnek elenni találkozó remek alkalmat kínálnak arra, hogy Kozma Mihály gyakoroltassa a fiúkkal a labdabirtoklás váltását, vagyis azt, miként reagáljanak labdavesztéskor a másodperc tört része alatt, illetve a saját támadási variációkból is láthatunk majd ízelítőt este a Főnixben!

Felkészülési találkozó:
Magyarország–Finnország
Főnix Csarnok, kedd, 18 óra, tv: Sport1
A belépés ingyenes!

A futsalválogatott kerete.
Kapusok: Pallai Gábor (MVFC Berettyóújfalu), Reveland Zoltán (Üllő FC Cső-Montage).
Mezőnyjátékosok: Angyalos András (MVFC Berettyóújfalu), Dróth Zoltán (Duna Takarék ETO FC Győr), Fekete Viktor (MVFC Berettyóújfalu), Gyurcsányi Zsolt (Duna Takarék ETO FC Győr), Lódi Tamás (Duna Takarék ETO FC Győr), Lovas Norbert (MVFC Berettyóújfalu), Madarász János (Duna Takarék ETO FC Győr), Nagy Gábor (Colorspectrum Aramis), Németh Péter (Üllő FC Cső-Montage), Peczár Csaba (Duna Takarék ETO FC Győr), Sivák Péter (Colorspectrum Aramis), Trencsényi János (MVFC Berettyóújfalu).

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Röplabda bronzcsata: idegenben egyenlített a Debrecen
Röplabda bronzcsata: idegenben egyenlített a Debrecen
Az Extraligában szereplő DEAC három szettben győzött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.