Hirdetés

Ismerős arcok új klubban pallérozódnak

civishir.hu

2014.04.15. 11:00

Ismerős arcok új klubban pallérozódnak

Kemény debreceni srácok és lányok jöttek össze.

Hirdetés

Új egyesülettel gazdagodott a debreceni sportpaletta: megalakult a Cutler Fight Team! A küzdősportokra - MMA-ra, K1-re és ökölvívásra - életre hívott klub alapítója, szellemi atyja, szakmai felelőse nem más, mint Hutai László , akit aligha kell bemutatni a debreceni sportbarátoknak. A szakember korábban számos klubban kamatoztatta tudását, most végre a sajátjában alkothat maradandót, köszönhetően Wachter Istvánnak, aki klubelnökként teremti meg a biztos hátteret.

Hutai mester a klub megalakulása alkalmából nyilvános edzést vezényelt a legényeinek kedden reggel A Délibáb áruház emeletén kialakított edzőteremben, és a Cívishír természetesen örömmel fogadta a meghívást. A tréninget megtisztelte jelenlétével az egykori Európa- és világbajnok kickbokszos, Tumbász József is, illetve a debreceni bokszolók, kick- és thaibokszosok Mica bácsija, azaz Oláh Miklós edző, egykori kiváló ökölvívó is.

Az „öreg” szakik elégedetten bólogattak, miközben a fiúk váltott ellenfelekkel szpáringoltak. Az egyesület ásza, Kálucz Martin adta is, de kapta is a pofonokat, ő immár profi MMA- és K1-harcos, csakúgy, mint Borbély György, vagy Fényes Zsolt. Utóbbi az edzői munkában is besegít Hutai Lászlónak, tehát mindenkinek megvan a szerepe. Csorvási Tamásnak, Váradi Péternek és Rácz Kristófnak például az, hogy a közelgő K1- és MMA-megmérettetéseken öregbítsék a Cutler Fight Club hírnevét.

A női egyenjogúság jegyében természetesen a szebbik nem képviselői előtt is nyitva az edzőterem ajtaja. A lányok bokszban törnek babérokra, kivéve Rácz Irént, aki a férfias földharcban is kiáll bárki ellen. A hölgyek a bokszversenyeken a DVSC színeit lépnek szorítóba, Fúró Virág most éppen a Szófiában, az ifjúsági olimpia válogatóján bunyózik.

Hutai László elmondása szerint nem csak a DVSC-vel, hanem a város összes küzdősportos klubjával jó kapcsolatra törekszik, hiszen meggyőződése, hogy csak összefogással lehet igazán jó eredményeket elérni, nemzetközi szinten is.

BeA

Szóljon hozzá!

Hirdetés