Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ebéd, és irány a Nagyerdő!

| 2013. 02. 08. | 20:55:39
A debreceni Bocskai elődöntői igazi bokszcsemegét hoztak, volt minden, ami a sportágnak sava-borsa.
Ebéd, és irány a Nagyerdő!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A debreceni érdekeltséget az elődöntők napján is csak a nagytiszteletű Serfőző Attila bíró jelentette a híres-neves debreceni ökölvívó-emlékversenyen, mivel a DVSC öklözői hősies küzdelemben az első nap során elhullottak. A debreceniek helyett a sámsoniak öregbítették Hajdúság hírnevet, rögtön az első párban Ungvári István, aki a sárospataki Sárga Attilát verte, a harmadik menetben rákapcsolva, összességében azonban fél gőzzel. A szombati 49 kg-os fináléban már minden tudására szükség lesz az orosz Belik Galanov ellen.

Varga Miklós, minden idők leghíresebb hajdúsámsoni polgára ezúttal egy lagymatag meccset vívott, a közönség nagy bánatára. Nem ő, hanem a vasasos Fodor Milán volt a ludas, aki annyira alamuszin bokszolt, hogy a nagy menekülés közben hosszú perceken át „elfelejtett” visszaütni, amiért a vezetőbíró meg is intette. Varga nem jött tűzbe, mert nem volt miért, de simán nyert, és szombaton az orosz Dimitrij Poljanszkij ellen megmutathatja, hogy igazán mit tud.

A nap meccsét Harcsa Zoltán vívta az oroszok 2010-es Európa-bajnokával, Artem Csebotarjevvel. Nyert Harcsa, de többen látták úgy, hogy lejtett a hazai pálya, mint azok, akik nem. A hatalmas adok-kapok közben a magyarra kétszer is számoltak, az oroszt azonban a végén megintette a bíró, és ez döntött a mi fiúnk javára. Harcsa Zoltánt a véleményes pontozás ellenére óriási dicséret illeti, mert igazán remekül bokszolt az kőkemény orosszal.

A magyar menők közül döntőbe jutott még Bacskai Balázs, aki leiskolázta az előző nap oroszt verő felvidéki Rajcsányi Patrikot, illetve Szellő Imre, aki a mi Deél Szabolcsunkat legyőző világbajnoki bronzérmest, a kínai Wang Xuan-xuant verte meglepően meggyőzően.

Ez a nap sem múlhatott el brutális leütés nélkül, a szenvedő alany ezúttal a nehézsúlyú Darmos József volt, akit a kőkemény orosz, Alekszej Jegorov küldött padlóra úgy, hogy véget is ért a meccs az első menetben.

A Bocskai emlékverseny döntőit szombaton 15 órától rendezik meg, miután a zsűrielnök megszavaztatta a közönséget! Ennek felel sem tréfa. A hangosbemondó segítségével szavazásra kérték a nagyérdeműt, mely úgy döntött, hogy az eredetileg meghirdetett 16 óra helyett 15 órakor kezdődjenek a finálék.

„Ebéd, és irány a Nagyerdő!” – indokolt egy igennel szavazó nyugdíjas.

BeA
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Saját fiát szúrta hasba az alkoholista apa
Saját fiát szúrta hasba az alkoholista apa
Súlyosabb ítélet várhat rá Debrecenben.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.