Hirdetés

Hirdetés

Herczegi vélemény arról, ami fogalomnak számít

civishir.hu

2010.12.23. 12:36

Herczegi vélemény arról, ami fogalomnak számít
Herczeg András jó véleménnyel van a két ünnep közötti tornáról (Fotó: civishir.hu)

Debrecen – A Cívishír sportrovata már tűkön ül, és számoljuk a napokat: már csak négyet kell aludni, és megkezdődik a négy napon át tartó X. Real Team-kupa Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

A tornáról már minden lényegi információt megírtunk, azt is, hogy itt lesz a fél NB I., és pályára lép Dzsudzsák Balázs is. A december 27-30. közötti focishow ingyenes, még az utolsó napon is, amikor a Főnixben rendezik meg a helyosztókat. A tornával a szervezők a debreceni futballbarátok kedvében szeretnének járni, és azért nem szednek belépőt.

A Real Team-kupán a lelátón szorít egykori vagy éppen jelenlegi tanítványai sikeréért Herczeg András, a DVSC történetének legsikeresebb edzője, aki éppen két napja köszönte meg a munkát az első csapatnál, és a továbbiakban a Loki-utánpótlásban kíván tevékenykedni.

– Minden kötelező udvariasság nélkül mondhatom, a Real Team-kupa fogalomnak számít már itt Debrecenben, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy több ismerősöm is konkrét programként tekint rá a két ünnep között. A Lokiból általában a fiatalabb játékosok neveznek be, mi nem tiltjuk meg ezt nekik, de azért nem nevezném a felkészülés részének, sokkal inkább egy jó hangulatú évzárónak – bár a színvonal és a csapatok erőssége miatt laza „focizgatásról” sem beszélhetünk, igenis komoly meccsek láthatók évről-évre. Gratulálok Debreceni Péternek, aki tíz évvel ezelőtt elindította a Real Team Kupát, és azóta is életben tartja, hiszen remek kezdeményezés, s az, hogy idén a Főnix-csarnokban lesz a zárónap, jól mutatja, van is rá igény – fogalmazott Herczeg mester.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.