Hirdetés

Forrest Gump nyomában Debrecenben

civishir.hu

2013.04.02. 17:28

Forrest Gump nyomában Debrecenben
Pillanatkép a filmből

Forrest-futást rendeznek a Gyulai István Atlétikai Stadionban.

Hirdetés

Hirdetés

Ugye emlékeznek a csaknem 20 évvel ezelőtt készült, azóta kultikussá vált amerikai filmre? Forrest Gump azonos című megindító történetét 6 Oscar-díjjal és 3 Grammy-vel díjazták. A Tom Hanks által zseniálisan alakított fogyatékos fiú szerény szellemi képességei ellenére sikert sikerre halmoz, de képtelen felfogni dicsőségeit. Volt ő futballsztár, háborús hős, válogatott pingpongozó, rákászhajó-kapitány, ultramaratoni futó. Egész élete folyamán mégis egyetlen cél vezérelte, hogy elnyerje gyermekkori barátnője kezét...

Fuss, Forrest! Fuss!

Április 5-én (az április 2-i autizmus világnapja után) a Debreceni Sportcentrum Gyulai István Atlétikai Stadionjában Forrest-futást és játékos vetélkedőt rendeznek a megyénkben és városunkban élő, autista fiatalok részére. Ez alkalommal katonák, rendőrök, élsportolók, művészek, orvosok, politikusok és vállalkozók futnak együtt az autista fiatalokkal.

Program

10:00 - A rendezvény megnyitója –  Dr. Lampé Zsolt beszéde
10:10 - A Kuckó Művésztanya játékos műsora
10:30 - Sportvetélkedő, játékos sorversenyek
11:15 – Forrest-futás
11.45 – Fegyvertechnikai és rendőrségi kutyás bemutató – a meghívott honvédek tartják a nagy sátorban, illetve a rendőrök a sportorvosi épület mögött.
12.00 – Fogadás, ebéd

Műsorvezető: Szentgyörgyi János

A rendezvényt követően a résztvevő fiatalok és kísérőik részére lehetőség nyílik a haditechnikai múzeum megtekintésére.(MH 5. Bocskai István Lövészdandár, Füredi út 59-63.)

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.