Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

EB-sztárok Debrecenben!

| 2010. 08. 04. | 17:48:53
Debrecen – Debrecenben rendezik meg szombaton és vasárnap a 115. magyar atlétikai országos bajnokságot, Európa-bajnoki érmesek részvételével. A cívisváros még évekig lehet az esemény házigazdája.
EB-sztárok Debrecenben!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mindez az ob szerdai, debreceni sajtótájékoztatóján hangzott el: az eseményen a MASZ elnöke, Gyulai Miklós kifejezte a szövetség eltökélt szándékát abban a tekintetben, hogy az atlétikai országos bajnokságot visszaemelje a legrangosabb hazai sportesemények közé. – Ehhez többek között megfelelő feltételek kellenek és méltó környezet, mindez adott Debrecenben. Éppen ezért terveink szerint a következő két-három évben a cívisváros lesz a verseny házigazdája – jelentette be Gyulai Miklós, aki hozzátette: az idei viadal rangjáról mindent elmond, hogy mindhárom „friss” barcelonai EB-bronzérmes magyar atléta, Kiss Dániel, Fazekas Róbert és Pars Krisztián is rajthoz áll a hajdúsági megyeszékhelyen.

Gyulai Márton, a szövetség főtitkára azt emelte ki, hogy nem akármilyen érzés volt egy magyar szempontból sikeres EB-n sportvezetőként résztvenni. – Olyan nagy atlétanemzetek képviselői jöttek oda hozzám gratulálni, mint a francia, a német, az orosz, a cseh vagy a svéd, ami elmondhatatlanul örömteli volt – mondta Gyulai Márton, egyben ismét gratulált a magyar versenyzőknek.

Személyesen is volt kinek gratulálni, hiszen a legnagyobb hazai sztár, a 110 gáton bronzérmet szerző Kiss Dániel is részt vett a debreceni sajtótájékoztatón. A remek sportember egy Kiss feliratú Barca-mezt kapott barátaitól Katalóniában, szerdán pedig egy Kiss Dániel „márkajelzéssel” ellátott Loki-mezt Debrecenben. A szép emléknek szánt „ereklyét” Orendi Mihály, a házigazda Debreceni Sportcentrum ügyvezető igazgatója adta át a futónak, aki rögvest fel is próbálta azt. Jól állt neki…
Az ország Kiss Danija elmondta, hogy sérülése ellenére a lehető legtisztességesebb produkcióval akar előrukkolni az ob-n, ezen álláspontját osztotta a Debreceni Sportcentrum-SI két üdvöskéje, a vb- és EB-résztvevő 800-as és 1500-as Kazi Tamás, valamint a rendkívül fiatal, junior vb-t is megjárt gátas, Kerekes Gréta is.

Esett szó persze a technikai részletekről is: Benéné Lipcsei Irén, a megyei szövetség elnöke elmondta, hogy közel 100 versenybíró és mintegy 60 önkéntes működik majd közre a hétvégi viadalon, amely szombaton és vasárnap is délután háromtól este nyolcig tart majd a Gyulai István Atlétikai Stadionban. A belépés ingyenes, a mezőnyből pedig nem hiányoznak majd a befutott sztárok és a tehetséges fiatalok sem. Érdemes lesz kilátogatni a Nagyerdőre...

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Hirdetés