Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még Szűz Mária is a Lokival lesz tavasszal!

| 2020. 01. 17. | 19:44:00
Debrecenben mindenki a felemelkedésben bízik.
Még Szűz Mária is a Lokival lesz tavasszal!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DVSC vezérkara, két legjobb játékosa, továbbá a teljes szakmai stáb állt a szurkolók rendelkezésére pénteken délután a Nagyerdei Stadion sörözőjében, mégis meglehetősen kevesen, alig százan voltak kíváncsiak a szép, sikeres tavaszra vonatkozó ígéretekre.

Az ankéton a DVSC elnöke, Szima Gábor, cégvezetője,  Róka Géza, vezetőedzője, Vitelki Zoltán, két asszisztensedzője, Kriston István és Igor Bogdanovics, kapusedzője, Erdélyi Miklós, erőnléti edzője, Száraz Ádám, videoelemzője, Cserháti Levente, valamint a játékosok közül Tőzsér Dániel, Bódi Ádám, és a saját nevelésű, utánpótlás válogatott, Baráth Péter volt  jelen.

Jó tavasz, harmadik hely a bajnokságban, elfogadható nemzetközi kupaszereplés, aztán valami megtört

– foglalta össze tömören Szima Gábor a 2019-es esztendőt. Róka Géza benyomásai szerint az edzőváltás jót tett a csapatnak, és reményét fejezte ki, hogy sikeresebb tavasz elé nézünk, mint amilyen az ősz volt.

A grémium tagjaitól távirati stílusban ezt tudta meg közönség:

  • Vitelki Zoltán az 50. születésnapját Loki-sikerekkel szeretné ünnepelni 2020-ban.
  • Tőzsér Dániel csapatkapitány megsérült a Nyíregyháza elleni edzőmeccsen, operálni kell, hosszabb pihenőre kényszerül, így a lelátóról szurkol tavasszal a DVSC-nek.
  • Bódi Ádám bízik benne, hogy sikerült Tőzsér pótlása, a szurkolókat pedig arra kéri, hogy tartsanak ki. Új szerepben érzi magát, hiszen pályafutása során még nem állt a tabellán ennyire lent.
  • Baráth Péter újonc reméli, hogy minél hamarabb bemutatkozik az első csapatban.
  • Igor Bogdanovics pályaedző szerint a közönség egy teljesen más csapatot lát majd január 25-től, a fiúk elfogadták Vitelki Zoltánt, és mindenki úgy dolgozik, ahogy kell.
  • Kriston István UEFA pro licenszes pályaedző hitvallása az alázat, az egység és a munka, mert ez az előrelépés kulcsa.
  • Erdélyi Miklós kapusedzőtől megtudtuk, hogy Nagy Sándor felépült, Kosicky egy kis sérüléssel bajlódik, de a rakjtra rendben lesz, a fiatal Kovács Pétert próbálják kölcsönadni, Szabados István marad a DEAC-nál, a harmadik számú kapus pedig Hrabina Alex lesz.
  • Száraz Ádám erőnléti edző szerint rövid volt a szünet és a felkészülési időszak, de mindenki lelkiismeretesen dolgozik, az Újpest ellen pedig százszázalékos erőnléti állapotban lesznek a fiúk.
  • Cserháti Levente videoelemző elmesélte, hogy mi fán terem a videoelemzés a profi futballban, és elmondta, hogy szorosan együttműködik a vezetőedzővel az ellenfelek feltérképezésében.

Szurkolói kérdésre válaszolva Vitelki Zoltán elmondta még, hogy egy agresszív, domináns futballt játszó csapatot szeretne látni a pályán, és a játékosokat úgy készítik fel az edzői stáb, hogy semmi váratlan ne érje őket a mérkőzéseken.

Szima Gábor szerint előre kell tekinteni, nem szabad az őszi teljesítménnyel foglalkozni, mert az már elmúlt. A klub első embere biztos benne, hogy a játékosok teljesítménye ugrásszerűen megnő tavasszal az őszihez képest.

A klub költségvetése 1,2 milliárd forint, nincsenek anyagi gondok, a DVSC stabil lábakon áll, minden ellenkező híresztelés rosszindulatú pletyka

– jegyezte meg elnök, hozzátéve, hogy döntően debreceni, illetve magyar játékosok foglalkoztatása a cél. Egy fiatal drukker azt a kérdést szegezte neki, hogy mi szólt a korábban NB II-ből is menesztett Vitelki Zoltán kinevezése mellett. A klubfő úgy reagált, hogy korábban Szentes Lázár alkalmazását is megkérdőjelezték, pedig ő rakta le az alapjait a későbbi sikercsapatnak, továbbá Kondás Elemérnek sem volt NB I-es vezetőedzői tapasztalata, de korábban Supka Attila kinevezésének sem minden szurkoló örült, mégis rendkívül sikeres trénerei voltak a Lokinak. Biztos benne, hogy Vitelki Zoltán is az lesz.

A Loki-ankét felemelő pillanatát egy fiatal drukker okozta, aki a játékosokhoz felé fordulva Isten áldását kérte a DVSC-re, és elmondása szerint tavasszal az égiek is segíti majd a Lokit, mert ő minden nap ezért imádkozik a Szűzanyához.

BeA

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Karambol a Bartók Béla úton: egy ember roncsba szorult
Karambol a Bartók Béla úton: egy ember roncsba szorult
Ütközés a debreceni kereszteződésben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Eredményes volt a debreceni önkormányzat közbeszerzése.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.