Hirdetés

Hirdetés

A DVSC stílusosan Zsóri góljával verte a Zsóryt

dvsc.hu

2019.03.12. 20:06

A DVSC stílusosan Zsóri góljával verte a Zsóryt
Zsóri (balra) és Kusnyír öröme (Fotó: mti)

Visszavágó áprilisban.

Hirdetés

Hirdetés

A kedden 117. születésnapját ünneplő DVSC labdarúgócsapata a Mezőkövesd együttesét fogadta 18 órától a Nagyerdei Stadionban a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A meccs első lehetőségére 7 percet kellett várni, ekkor Bódi Ádám 17 méterről lőtt, de a középre tartó próbálkozást Dombó hárította. A 14. percben Iszlai távoli lövése nem talált kaput. A 44. percben Damásdi beadása után Kusnyír lőhetett 11 méterről, de a mezőkövesdi kapus ismét védett - adta hírül a dvsc.hu

A második játékrész elején megsérült Albion Avdijaj, aki helyett Varga Kevin érkezett. Az 57. percben Varga Kevin távoli lövése ment el a bal kapufa mellett. Egy percre rá megtört a jég, megszerezte a vezetést a Loki: egy gyönyörű támadás után Barna kapta a labdát bal szélen, majd adott középre, ahol Zsóri remekül érkezett, és a hálóba lőtt. A gól után felpörgött a meccs, a 65. percben Haris 18 méteres lövése ugyan jól csapódott, de sajnos nem talált kaput. Tíz perccel később egyenlíthettek volna a vendégek, de a közeli lövésnél Kosicky nagyot védett. A 84. percben Varga tekert Dombó kezébe. A 89. percben betalálhatott volna a Mezőkövesd, de előbb Kosicky védett, majd a vendég támadó a kapu fölé lőtt.

A múlt szombati, bajnokságban elért 1-0-s siker után a Magyar Kupában is ugyanilyen arányban győzte le a DVSC a Mezőkövesdet, ezúttal a csereként beálló Zsóri Dániel 58. percben szerzett góljával. Visszavágó áprilisban.

Magyar Kupa-negyeddöntő, első mérkőzés
DVSC-Mezőkövesd 1–0 (0-0)
Nagyerdei Stadion, 1000 néző. Vezette: Andó-Szabó (Bornemissza, Garai)
DVSC: Kosicky – Bényei, Kinyik, Szatmári, Barna – Kusnyír, Haris, Csősz (Zsóri, 46.), Damásdi – Bódi (Pávkovics, 88.), Avdijaj (Varga K., 51.)
Mezőkövesd: Dombó – Eperjesi, Hudák, Szalai, Vajda – Pekár (Molnár G., 60.), Tóth B., Iszlai, Moutari (Farkas D., 73.)– Dragóner, Tóth M. (Drazic, 61.)
Gól: 1-0 Zsóri (58.)
Sárga lap: Haris (25.), Barna (27.), Tóth M. (29.), Bényei (66.), Dragóner (71.), Zsóri (90.)
 
DVSCZsóryMagyar futball

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.